Amfík Bukovina

686 04, Popovice, Tel.: +420 725 077 073, info@amfikbukovina.cz
Popovice/Sport - Popovice




Amfík Bukovina

amfik-bukovina-1.jpg
Amfík Bukovina je nově zrevitalizovaný areál nabízející svým návštěvníkům prožití volného času aktivním i pasivním odpočinkem. Nachází se v lesnaté části obce Popovice u Uherského Hradiště. Areál nabízí množství sportovišť a prostor pro kulturní akce, pestré možnosti ubytování, příjemné posezení v restauraci s letní zahrádkou, kvalitní a bohaté služby v oblasti rodinných, školních či firemních akcí.
Mapa - Amfík Bukovina

686 04, Popovice

Telefon: +420 725 077 073
E-mail: info@amfikbukovina.cz
Web: http://amfikbukovina.cz


Restaurace nabízí příjemné posezení na letní zahrádce nebo u rozpálených kamen. Restaurace je vybavena moderní technikou, určenou pro firemní prezentace, zábavu na večírcích a oslavách, školních akcích apod. Kapacita restaurace je 40 míst + 40 míst terasa.

Letní přístřešek s grilem a udírnou „GRILPLATZ” je zastřešený prostor s grilem, udírnou a sociálním zařízením se sprchami. Vhodné pro letní akce všeho typu - oslavy, večírky, třídní srazy a jiná přátelská posezení, které může zpestřit flákota voňavého steaku. Kapacita je zhruba 45 míst.

Multifunkční hala se zastřešeným pódiem (Velký amfík) je hala s využitím pro sportovní aktivity, konference, výstavy, koncerty, divadlo a mnoho jiného. Součástí haly je sociální zařízení se sprchami, ubytovna, „VIP” místnost s vlastním sociálním zařízením a kuchyně s barem.  Velikost vnitřního prostoru haly je 600m2. Kapacita hlediště je cca 2000 míst.

Multifinkční Malý amfík je vhodný pro komornější koncerty, divadlo, letní kino, přednášky,  apod. + možnost využití ohniště. Kapacita hlediště je cca 450 míst a počet pevných laviček je 66 ks.

 


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz