Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
22.4.2015 19:00 Divadlo Rokoko Vyprodáno
9.3.2015 19:00 Divadlo Rokoko Vyprodáno
18.2.2015 19:00 Divadlo Rokoko Vyprodáno
17.9.2014 19:00 Divadlo Rokoko Vstupenky

Květa Fialová se ve své benefici bude se zabývat otázkou, co je vlastně štěstí a představí se taková, jaká je – laskavá, moudrá, zábavná dáma v nejlepších letech, plná životního optimismu, osobnost s velkým životním nadhledem.Tak trochu netradiční benefiční představení, ve kterém Květa Fialová divadelní formou zrekapituluje celý svůj pestrý život, jež nabídnul nejen slávu, ale také řadu traumatických zážitků, se kterými se musela vypořádat. Nejde však o žádnou besedu s diváky, ale pravidelný dramatický tvar, který se bude pravidelně reprízovat. Text inscenace připravil s Květou Fialovou dramaturg Městských divadel pražských Jiří Janků spolu s režisérem Petrem Svojtkou.


V roce 2009 oslavila Květa Fialová krásné životní jubileum, a Divadlo Rokoko tak pro ni, i pro všechny její obdivovatele připravilo důstojný dárek.

Květa Fialová patří bezpochyby k žijícím legendám českého herectví. Má za sebou bohatou uměleckou dráhu na divadelních prknech i před filmovou a televizní kamerou. Po celou svou kariéru je její jméno těsně spojeno s Městskými divadly pražskými – do angažmá ji přijal Jan Werich v Divadle ABC v padesátých letech minulého století a od té doby zde hraje prakticky dodnes.

Délka představení: 2 h 20

Tvůrci: Petr Svojtka, Jiří Janků

Režie: Petr Svojtka

Dramaturg: Jiří Janků

Scéna: Renáta Weidlichová

Kostýmy: Kateřina Hájková

Hudba: Jiří Janouch / Lev Rybalkin



Divadlo Rokoko

rokoko-pasaz-3.jpg
Když se mluví o Divadle Rokoko, musí se automaticky mluvit i o spolku Městská divadla pražská, kam Rokoko společně s Divadlem ABC patří. Od roku 2005 vystupuje na těchto scénách společný umělecký soubor. Kromě souboru zde vystupují i stálí hosté, mezi kterými najdeme známá jména, jako je například Simona Stašová, Lubomír Lipský, Petr Štěpánek, Michal Dlouhý, Dana Syslová, Oldřich Vízner, Stanislava Jachnická nebo Květa Fialová. Dramaturgie divadla Rokoko klade důraz na herecké výkony. V programu si divák může vybrat z pestré škály žánrů. K oblíbeným představením patří například Pan Kaplan má třídu rád nebo Kancl. Divadlo se nalézá v Pasáži Rokoko na Václavském náměstí v bezprostředním sousedství Paláce Lucerna.
Mapa - Divadlo Rokoko

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 222 996 185
E-mail: rezervace@m-d-p.cz
Web: www.mestskadivadlaprazska.cz/rokoko

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz