Bez předsudků


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Italský komediální hit autorů Diega Ruize a Fiony Bettaniniové Bez předsudků s podtitulem pod peřinou se těžko říká ne a se dvěma hereckými protagonisty, Janou Paulovou a Pavlem Zedníčkem. Diváci se stávají svědky jejich vtipného, vybroušeného, velmi trefného a místy i dojemného slovního souboje. Nebyli by to Jana Paulová s Pavlem Zedníčkem, aby k němu nepřidali řadu gagů, vystavených na jejich skvělém klaunství. V Itálii se Bez předsudků stala velkým hitem, který se už několik let drží na špici zájmu publika a který nyní míří před filmové kamery.


Českou premiérou komedie Bez předsudků navazujeme na úspěch našich dvou předcházejících inscenací předních českých komiků Jany Paulové a Pavla Zedníčka.

Hra se odehrává v motelu, kde musí v jediném volném pokoji neplánovaně přespat Diego s Fionou, dva letití přátelé. Společná noc jim nabídne možnost otevřeně si popovídat o věcech, na které se ženy jinak ostýchají ptát mužů a muži žen.

Bez předsudků je tedy výtečnou komedií předně o kamarádství, o tajemstvích, o zvědavosti a hlavně - o nás, jejích divácích.

Stáváme se svědky vtipného, vybroušeného, velmi trefného a místy i dojemného slovního souboje obou postav. A nebyli by to Jana Paulová s Pavlem Zedníčkem, aby k němu nepřidali řadu nezapomenutelných gagů.

Zde můžete shlédnout ukázku a reakce diváků po představení Bez předsudků na hradě Karlštejn. Sledujte zde

Autoři: Diego Ruiz, Fiona Bettanini & Nicola Pistoia, Pino Ammendola

Režie: Roman Štolpa

Překlad: Karina I. Havlů

Dramaturgie: Martin Fahrner

Kostýmy: Kateřina Hájková

Scéna: Petr Kastner

Délka představení: 110 min. (přestávka cca 15 min.)

Fiona: Jana Paulová

Diego: Pavel Zedníček 



Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz