Sexuální perverze v Chicagu


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
15.5.2016 19:30 Činoherní klub Praha Vstupenky

Chcete si splnit nejsmělejší sen? Zamilujte se. Sebevědomá sexuální agrese v konfrontaci s neschopností vybudovat skutečný vztah. Humor hry čerpá hlavně z neschopnosti postav pochopit sebe i ostatní, a z ironické propasti mezi sebevědomým jazykem sexuální agrese a neohrabanou neschopností, když dojde na konfrontaci s realitou potenciálního vztahu...


Délka představení: 120 minut

Humor hry čerpá hlavně z neschopnosti postav pochopit sebe i ostatní, a z ironické propasti mezi sebevědomým jazykem sexuální agrese a neohrabanou neschopností, když dojde na konfrontaci s realitou potenciálního vztahu.

David Mamet (nar. 1947) je považován za jednoho z nejvýznamnějších dramatiků, kteří vyšli z kulturního kvasu Ameriky šedesátých let. Sexuální perverze v Chicagu byla první hrou, která Mametovi udělala jméno v Chicagu a v New Yorku a přinesla mu úspěch.

Režie: Ondřej Sokol

Překlad: Ondřej Sokol

Dramaturgie: Roman Císař, Vladimír Procházka

Scéna: Adam Pitra

Kostýmy: Ladislava Koukalová

Bernard Litko: Jaromír Dulava

Joan Weber: Ivana Chýlková

Dan Shapiro: Marek Taclík

Deborah Solomon: Lucie Pernetová



Činoherní klub Praha

3.png
Činoherní klub patří k legendárním divadlům pražské kulturní scény již od dob svého založení v 60. letech. Dnešní podoba divadla se od té původní liší, klub si však nadále zachovává přízeň diváků, kterou si vydobyl díky preciznosti své práce a jedinečné intimní atmosféře svých inscenací.
Mapa - Činoherní klub Praha

Ve Smečkách, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 211 151 877
E-mail: info@cinoherniklub.cz
Web: http://www.cinoherniklub.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz