Relaxace v solné jeskyni


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Odpočívat v pohodlných lehátkách a oddávat se působení „mořského klimatu" a světelné terapie můžete v solné jeskyni v Léčebných lázní Bohdaneč. Za zvuku příjemné relaxační hudby dojde k úplnému uvolnění těla i duše. Pobyt v jeskyni podporuje léčbu zejména horních a dolních cest dýchacích, nefunkčnosti štítné žlázy, srdečně-cévních onemocnění, dermatologických chorob, stresu a stavů únavy. Zrychluje také spalování tuku, vyhlazuje vrásky a zpomaluje proces stárnutí.


V solné jeskyni panuje unikátní a nenapodobitelné klima vytvořené působením velkého množství soli, z kterého je jeskyně postavena.

Vzduch v jeskyni je nasycený ionty jódu, vápníku, hořčíku, sodíku, brómu, selenu a dalšími stopovými prvky, které tvoří důležitou složku pro správnou činnost lidského organizmu.

Jedna relaxačně laděná procedura v KORÉ solné jeskyni trvá 45 minut a vyrovná se 2 až 3 dnům pobytu u moře.

  Otvírací dny Čas
Celoročně Po - Ne 9:00 - 12:00
    13:00 - 20:00

Fotografie a videa

Krytý plavecký plavecký bazén Lázně Bohdaneč

kryty-plavecky-bazen-lazne-bohdanec2.jpg
Bazén v areálu Léčebných lázní Bohdaneč nabízí vedle kondičního plavání také léčivou sílu minerální vody z hlubokého artézského vrtu pojmenovaného Panenka. Charakter vody je ryzí alkalická kyselka, která má blahodárné účinky na celé pohybové ústrojí a srdečně-cévní aparát. Teplota vody je v rozmezí 29 - 30 stupňů Celsia a velikost bazénu je 9 x 20 m. Na každé straně je vybaven vířivkami. Hloubka bazénu je 135 - 145 cm.
Mapa - Krytý plavecký plavecký bazén Lázně Bohdaneč

Masarykovo nám., 533 41, Lázně Bohdaneč

Telefon: +420 466 860 860
E-mail: obchod@llb.cz
Web: http://www.llb.cz/wellness/plavecky-bazen.htm

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz