Vstup do vodního světa, saunového světa a fitness


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Vodní svět ve Vysočanech vám poskytne odpočinek se vším všudy. Najdete zde plavecký a relaxační bazén, vířivou vanu, kojenecký bazén, masážní chrliče, protiproud a příjemné posezení. V saunovém světě najdete hned pět druhů sauny, včetně tzv. selského saunového domu, ve kterém je použita výrazná esence s vůní akátového květu. V areálu můžete též navštívit fitness centrum či privátní wellness.


Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí, kojenecký bazén, whirlpool a parní lázeň s vonnými esencemi. Krytý plavecký bazén je 25 metrů dlouhý a 10 metrů široký.

Využít se dají nejen tři plavecké dráhy o hloubce 1,20 - 1,60 metrů, ale i relaxační část bazénu s masážními tryskami, sedátky a chrliči.

Pro uvolnění je připraven vířivý whirlpool a aromatická parní lázeň s bylinnou a solnou esencí, která má pozitivní zdravotní účinky na organismus. U páry jsou k dispozici ochlazovací sprchy, tzv. tropický déšť.

Ve světě plném prohřívacích místností si můžete pod jednou střechou vychutnat hned pět saun. V saunovém světě najdete dvě vnitřní a tři venkovní sauny, tedy klasickou finskou saunu (teplota 85 - 95°C, vlhkost 10 - 20 %), exotickou tropickou saunu (teplota 65 - 75°C, vlhkost 50 - 70 %), medovou saunu s parním nárazem (teplota 80 - 90°C), finskou krbovou saunu (teplota 85 - 95°C) a selský saunový dům s parním nárazem (teplota 80 - 95°C). Ke zchlazení rozehřátého těla je k dispozici ochlazovna se sprchami, ledem a mlžením nebo venkovní ledový bazének.

Pro dotvoření pohody a relaxace jsou k dispozici dvě relaxační místnosti, jedna se nachází uvnitř saunového světa a druhá v pergole na terase. Atmosféru uvnitř dotváří krbová kamna a nový fresh bar. Osvěžit a občerstvit se můžete i ve vnitřním saunovém baru.

  Otvírací dny Čas
Vodní svět a fitness
Po - Ne
7:00 - 23:00
Saunový svět Po - Ne 8:00 - 23:00

Vodní svět:

  •    plavecký bazén se třemi plaveckými dráhami 28°C
  •    relaxační bazén 28 °C
  •    masážní trysky, sedátka a chrliče
  •    malý whirlpool 36 °C
  •    velký kojenecký whirlpool 32,5 °C
  •    parní lázeň s vonnými esencemi (bylinky, sůl), teplota 45°C, vlhkost 100%

 

Saunový svět:

  • Finská sauna (teplota 85 - 95°C, vlhkost 10 - 20 %)
  • Exotická tropická sauna (teplota 65 - 75°C, vlhkost 50 - 70 %)
  • Medová sauna s parním nárazem (teplota 80 - 90°C)
  • Finská krbová saun (teplota 85 - 95°C)
  • Selský saunový dům s parním nárazem (teplota 80 - 95°C)

 

Fitness centrum

Privátní wellnes



Sportcentrum STEP – vodní a saunový svět

step.jpg
Pražské Sportcentrum Step je centrem sportu, relaxace a zábavy v jednom. V komplexu centra najdete krytý bazén rozdělený do dvou částí, který slouží především k rekreačnímu plavání a odpočinku. Vedle bazénu se tu nachází také prostory na golf, beachvolejbal, badminton, bobová dráha, biliard, bowling, curling, squashové a vnitřní i venkovní tenisové kurty. Součástí je i wellness centrum.
Mapa - Sportcentrum STEP – vodní a saunový svět

Malletova, 190 00, Praha 9

Telefon: +420 296 786 424
E-mail: info@infinit.cz
Web: www.saunovysvet.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz