Vstup do vodního světa – celoroční zábava


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zábavu i relaxaci nabízí areál Vodního světa v Ostravě. V krytém areálu je plavecký bazén, stometrový tobogán, vodní jeskyně se vzduchovými lehátky, masážním proudem vody a vzduchovými gejzíry. Pro děti je tu dětské brouzdaliště se skluzavkou a vodním hříbkem. Venkovní areál nabízí plavecký bazén, relaxační bazén s trojitou skluzavkou a tobogánem a dalšími atrakcemia samozřejmě také dětské brouzdaliště se skluzavkou a chrličemi vody různých tvarů.


    Otvírací dny Čas
Vnitřní areál Celoročně Po 7:00 - 20:00
    Út - Pá 7:00 - 20:30
    So + Ne 9:00 - 19:30
Venkovní areál Červen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00

Součástí areálu je také wellness centrum se saunou, léčivými lázněmi a masážemi. Milovníci aktivního odpočinku jistě využijí hřiště na plážový volejbal ve venkovní části areálu. Vnitřní areál pak nabízí fitness centrum.


Fotografie a videa

Vodní svět Sareza Ostrava (Čapkárna)

vodni-svet-sareza-ostrava-capkarna-8-1.jpg
Vodní svět Sareza se nachází na Sokolské třídě v jedné z městských částí Ostravy, kterou je Moravská Ostrava. Vodní svět, kdysi Čapkárna, je jedním z nejnověji rekonstruovaných vodních center. Areál nabízí vnítřní i venkovní bazény a vodní atrakce. Ve vnitřním areálu najdete plavecký bazén, tobogán, vodní jeskyni, dětské brouzdaliště i plně vybavenou posilovnu. Venkovní areál nabízí plavecký a relaxační bazén, tobogán a skluzavku a samozřejmě dětský bazének se skluzavkou a chrličemi vody.
Mapa - Vodní svět Sareza Ostrava (Čapkárna)

Sokolská třída, 702 00, Ostrava

Telefon: +420 736 755 999
E-mail: infocentrum@sareza.cz
Web: http://www.sareza.cz/vodni-svet

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz