Vstup na letní koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Celý areál kuřimského Wellnessu, včetně letního koupaliště byl v roce 2006 kompletně rekonstruován. Kromě 50-ti metrového bazénu a dětského brouzdaliště se můžete těšit na plážový volejbal, restauraci s letním barem, mnoho míst ke slunění a řadu dalších atraktivit. Pořádají se zde také kulturní akce. Koupaliště je obvykle otevřeno od června do září v závislosti na počasí.


Rekonstruovaný kuřimský letní areál nabízí návštěvníkům tradičně čistou vodu, atrakce pro děti, kvalitní občerstvení a upravené trávníky pro dokonalý odpočinek na sluníčku i ve stínu. Nabídka je od rekonstrukce rozšířena o nové dětské hřiště, rodinnou skluzavku o délce 10m nebo nové šatní skříňky.

K dispozici je 50 m bazén nepravidelného tvaru (plocha: 1 100 m2) s hloubkou od 0,7–1,8m, dětské brouzdaliště nepravidelného tvaru (plocha: 80 m2) s hloubkou 10–40 cm, vodní hřib, dětské hřiště, 2 kurty na plážový volejbal.

Občerstvení je zajišťováno z letního baru, který je součástí restaurace a dále prostřednictvím řady samostatných stánků umístěných na travnaté ploše u bazénů.

Koupaliště je udržované, klidné a bezpečné prostředí s profesionálními plavčíky. Přímo u areálu jsou parkovací místa a také autobusové zastávky.

Za příznivého počasí se zde pořádají venkovní grilování nebo různé hudební akce.

Platba na koupališti je možná pouze v hotovosti, není možné uplatnit slevy na senior pas a rodinné pasy.

  Otvírací dny Čas
Letní koupaliště
Po - Ne 9:00 - 20:00

V případě nepříznivého počasí se může provozní doba změnit.


Fotografie a videa

Wellness Kuřim

wellness-kurim-9.jpg
Wellness Kuřim je sportovně rekreační areál s vnitřními i venkovními atrakcemi. Ve vnitřní části na Vás čeká do dvou podlaží rozdělený aquapark, který je otevřen celoročně. Ve vnější části pak naleznete letní koupaliště s atrakcemi pro děti a kompletním sociálním zázemím. V areálu pak ještě můžete navštívit fitness centrum, saunu, restauraci nebo vyzkoušet účinky nabízených masáží.
Mapa - Wellness Kuřim

Blanenská, 664 34, Kuřim

Telefon: +420 541 420 240
E-mail: info@wellnesskurim.cz
Web: http://www.wellnesskurim.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz