Vstup do solné jeskyně


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Areál Priessnitzových léčebných lázní v Jeseníkách Vás učaruje krásným prostředím a obrovským množstvím léčebných a relaxačních procedur. Kromě jiného si tak můžete vychutnat i blahodárné účinky solné jeskyně. Pobyt v ní je skvělým relaxačním zážitkem, který je vhodný pro děti i dospělé.


V solné jeskyni Solvita panuje unikátní a nenapodobitelné klima, vyznačující se svou vysokou bakteriologickou čistotou. Pobyt v solné jeskyni působí podpůrně i preventivně při mnohých onemocněních či zdravotních problémech. Je vhodná jak pro dospělé tak děti.

Otvírací dny Čas
Po - Pá 9:00 - 19:00
So - Ne 10:00 - 17:00

Fotografie a videa

Priessnitzovy léčebné lázně Jeseník

lazne03.jpg
Priessnitzovy léčebné lázně leží v překrásném, magickou silou nabitém místě, ve svahu nejvýchodnějšího výběžku Rychlebských hor cca 2 km od města Jeseník v průměrné nadmořské výšce 620 m. n. m. Lázně jsou vhodné pro léčení nemocí horních a dolních cest dýchacích, krevního oběhu, nervové soustavy a vegetativního nervstva dětí i dospělých, stejně jako pro regenerační a posilující pobyty Příznivé klimatické podmínky umožňují léčit pacienty v kterémkoliv ročním období.
Mapa - Priessnitzovy léčebné lázně Jeseník

Priessnitzova, 790 01, Jeseník

Telefon: +420 584 491 111
E-mail: info@priessnitz.cz
Web: http://www.priessnitz.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz