Vstup na pláže


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Vranovskou přehradu najdete v překrásné moravské oblasti povodí řeky Dyje u Vranova nad Dyjí. Nachází se zde řada menších i větších rekreačních center, s velkými i menšími a soukromějšími plážemi. V letních měsících se tady odehrává řada kulturních akcí a v provozu je též letní kino či plavby lodí po přehradě.


Vranovská přehrada je jedním z nejlepších a turisticky nejoblíbenějších míst Jižní Moravy. Nachází se zde obrovská řada možností ubytování a způsobů kulturního i sportovního vyžití. Najdete tady spoustu atrakcí přičemž pro ubytované jsou většinou zdarma.

Vstup na pláže není ve většině případů zpoplatněn. Kromě velké písčité pláže tady najdete i řadu menších travnatých či kamenitých pláží. Voda je zde také jedna z nejkvalitnějších v České republice.

Přehrada je přístupná celoročně. Některé pláže určených kempů jsou mimo hlavní sezónu uzavřeny.


Fotografie a videa

Vranovská přehrada

vranov.jpg
Vranovská přehrada je vyhledávaným místem pro klidnou rodinnou dovolenou s dětmi, ale i pro aktivní trávení času například cykloturistikou. U přehrady fungují půjčovny nafukovacích lehátek, potápěčských potřeb, veslic, kajaků, kánoí, šlapadel a surfů. Oblíbenou atrakcí je vodní tobogán a také lanové centrum. V nabídce je hned celá řada možností ubytování – chatky, chatové osady, bungalovy, ale i luxusní penziony.


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz