Vstup do bazénu – celoroční koupání


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Plavecký bazén 25 metrů dlouhý a rekreační bazén s tobogány, umělým vlnobitím, vodní clonou, dravou řekou a mnoho dalšího si můžete užít v Jablonci nad Nisou. Bazén můžete navštívit také v rámci plaveckého kurzu. Děti tu mají k dispozici dětský bazének s brouzdalištěm, chrličem vody a vodním hříbkem. Návštěvníkům je tu k dispozici také parní komora a dvě vířivky.


V bezprostřední blízkosti bazénu je Sluneční louka s travnatou plochou, která vám poskytne příjemný relax. K dispozici tu je malý bazén, lehátka na opalování, slunečníky a samozřejmě sprchy. Pro aktivní odpočinek zde slouží kurty na plážový volejbal nebo bungee trampolína. Pro děti tu je skákací mega auto a kruhová trampolína s ochrannou sítí.

  Otevírací dny Otevírací doba
Celoročně Po 13:00 - 21:30
  Út - So 10:00 - 21:30
  Ne 10:00 - 20:00

Fotografie a videa

Bazén Jablonec nad Nisou

bazen-jablonec-nad-nisou-5.jpg
Areál plaveckého bazénu v Jablonci nad Nisou se nachází v ulici Svatopluka Čecha. Návštěvníkům nabízí plavecký bazén 25 metrů dlouhý a rekreační bazén s tobogány, umělým vlnobitím, vodní clonou, dravou řekou a další zajímavé atrakce. Pro děti je tu připraven dětský bazének s brouzdalištěm, chrličem vody a vodním hříbkem. Návštěvníkům je tu k dispozici také parní komora a dvě vířivky.
Mapa - Bazén Jablonec nad Nisou

Svatopluka Čecha, 466 02, Jablonec nad Nisou

Telefon: +420 483 319 328
E-mail: kancelar@bazenjbc.cz
Web: http://www.bazenjbc.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz