Koupání v Hlučínském jezeře


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Jedno z nejkrásnějších koupání na Moravě poskytuje Hlučínské jezero. Voda v jezeře patří mezi nejčistší v kraji. Koupat se můžete v jezeře nebo ve dvou bazénech. Pro děti je tu dětský bazén a broudaliště. K opalování a relaxování tu slouží travnatá nebo štěrková pláž. Pro aktivní odpočinek můžete využít některé ze sportovišť. K dispozici tu je hřiště na plážový volejbal a nohejbal, tenisové kurty nebo minigolfové hřiště.


Areál přírodního hlučínského jezera, známý také jako Štěrkovna, je ideálním místem pro relaxaci, sport a zábavu. V těsné blízkosti areálu je umístěn autokemp, který pořádá, zejména v létě, mnoho akcí.

S dětmi můžete navštívit nedaleký Dětský ranč, který se zabývá chovem koní a hipoterapií. Kolem areálu vedou také cyklistické trasy.

  Otvírací dny Čas
Květen - Září Po - Ne 8:00 - 19:00

Fotografie a videa

Rekreační areál Hlučín

rekreacni-areal-hlucin-5.jpg
Rekreační areál v Hlučíně se nachází u rozlehlé plochy jezera. K dispozici je přírodní jezerní koupaliště, dále upravený bazén a brouzdaliště pro děti. Pokud jste vyznavači nudistické kultury, jistě potěší část pláže, kde se lze opalovat a koupat tzv. "na Evu a Adama". V blízkosti se nachází autokemp s možností ubytování. Milovníci vodních radovánek jistě ocení nabídku windsurfingu, vodního lyžování nebo vodních kol.
Mapa - Rekreační areál Hlučín

Celní, 748 01, Hlučín

Telefon: +420 595 043 677
E-mail: sra@sra-hlucin.cz
Web: http://www.sra-hlucin.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz