Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Koupaliště Divoká Šárka se nachází ve stejnojmenné přírodní rezervaci a je oblíbenou výletní destinací pražanů. Svou polohou nedaleko centra města a příjemným zázemím patří mezi ty nejhezčí odpočinkové místa, která můžete v hlavním městě najít.


Koupaliště je napájeno přírodní pramenitou vodou. V letních dnech je zde příjemné posezení na trávě a také spousta sportovních aktivit jako například ruské kuželky či ping-pong a nebo menší dětské hřiště.

V areálu koupaliště jsou dva bazény, tobogán a spousta místa k odpočinku. Pokud budete chtít relaxovat, zpříjemní Vám cestu i krásná procházka přírodou.

  Otevírací doba Čas
Květen Po - Ne 10:00 - 18:00
Červen Po - Ne 10:00 - 18:00
Červenec Po - Ne 10:00 - 18:00
Srpen Po - Ne 10:00 - 18:00

Fotografie a videa

Koupaliště Divoká Šárka

sarka.JPG
Pod obrazem skalních soutěsek v pražské Divoké Šárce objevíte dva velké bazény a brouzdaliště pro děti se skluzavkou, které je bezpečně oddělené od hluboké vody. Potokem napájené koupaliště má dostatek prostoru pro slunění na stráni i blízko dětského koutku. Je tu samozřejmě občerstvení, pak stoly na ping-pong nebo ruské kuželky. K vybavení patří kabiny, WC, půjčovna lehátek a slunečníků, tobogan a skluzavky.
Mapa - Koupaliště Divoká Šárka

Divoká Šárka, 164 00, Praha 6

Telefon: +420 603 723 501
E-mail: koupalistesarka@seznam.cz
Web: http://koupaliste-sarka.webnode.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz