Koupání v Beskydech


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Koupání na jednom z nejvýšše položených koupališť u nás nabízí Koupaliště na Sluníčku v Beskydech. Z pětadvacetimetrového bazénu nebo z whirlpool bazénu krásně uvidíte na okolní beskydské vrcholy. Pro děti je tu samozřejmě dětský bazének s oblíbeným vodním hříbkem. Koupaliště dále nabízí dva tobogány, horolezeckou stěnu, tenisový kurt s umělou trávou a basketbalové hřiště.


Teplota vody v bazénech se pohybuje od 23 do 25 stupňů Celsia. V případě příznivého počasí pořádá koupaliště každý pátek od 21:00 do 22:00 hodin večerní koupání. Samozřejmostí je nabídka občerstvení od točeného piva, limonád, párku v rohlíku až po míchané nápoje.

  Otvírací dny Čas
Červen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00


Koupaliště v Beskydech na Sluníčku

koupaliste-v-beskydech-na-slunicku-2.jpg
Koupaliště Sluníčko se nachází v bezprostřední blízkosti stejnojmenného penzionu v překrásném prostředí Beskyd. Je to jedno z nejvýše položených koupališť v České republice. Koupaliště Sluníčko je místem pro zábavu i odpočinek pro celou rodinu. Najdete zde dva tobogány, plavecký bazén, dětský bazének s vodním hříbkem a whirlpool bazén. Využít můžete také horolezeckou stěnu a pro děti je připraven dětský koutek.


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz