Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Od června do konce srpna můžete využívat koupaliště ve Vodrantech v Čáslavi. K dispozici tu je pětadvacetimetrový bazén a dětský bazén, který je doplněn oblíbeným vodním hříbkem. Okolí bazénů je z části zatravněno a z části pokryto oblázky. Bazén se nachází v příjemném prostředí a je obklopeno stromy, které poskytují v parných letních dnech stín. K dispozici jsou zde návštěvníkům lehátka, slunečníky, hřiště pro plážový volejbal i dětský koutek.


Koupaliště bylo v roce 2002 kompletně zrekonstruováno a vy se zde můžete nyní těšit opravdové letní pohodě v sympatickém, klidném prostředí. V blízkosti se nachází letní kino.

  Otevírací dny Otevírací doba
Červen Po - Ne 12:00 - 18:00
Červenec - Srpen Po - Ne 10:00 - 19:00

Fotografie a videa

Letní koupaliště Vodranty Čáslav

koupaliste-caslav5.jpg
Letní koupaliště se nachází v příjemném a klidném prostředí čáslavské čtvrti Vodranty. V roce 2002 prošlo rekonstrukcí a jeho vybavení je každoročně doplňováno. V současné době zde najdete plavecký 25 metrů dlouhý bazén a dětský bazén s vodním hříbkem. Část pláže kolem bazénů je zatravněna a část pokrývají oblázky. Návštěvníkům jsou zde k dispozici lehátka se slunečníky, hřiště pro plážový volejbal i dětský koutek.
Mapa - Letní koupaliště Vodranty Čáslav

Vodranty, 286 01, Čáslav

Telefon: +420 327 312 906
E-mail: Nevyplněno
Web: http://www.meucaslav.cz/obcan/sport/sportovni-zarizeni/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz