Koupání na Barboře


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Plavání v krásně čisté vodě nabízí přírodní koupaliště vytvořené na vodní nádrži Barbora. Na výběr tu jsou dvě písčité pláže, hlavní a Australská. Díky čistotě vody zde vyrostlo i potápěčské středisko, kde se provádí nejen kurzy potápění, ale i cvičení všech záchranářských složek. Na hlavní pláži, která je celoročně udržovaná, najdete kromě sociálního zázemí také půjčovnu kajaků, hřiště na beachvolejbal, bar a stánky s občerstvením.


Tato krásná vodní plocha o 65 hektarech nabízí vše. Koupání v čisté vodě, veškeré sociální zázemí, občerstvení i zábavu. Můžete zde plavat, potápět se, surfovat nebo plachtit. Vypůjčit si zde můžete také kajaky, hrát míčové hry na plážovém hřišti. V okolí je možnost výuky golfu, jízdy na koních či bungee jumpingu. Své místo tu mají i příznivci naturismu. Vodní plocha je také hojně využívána jachtaři a windsurfaři.

V areálu jsou i dvě parkovací plochy, které jsou situovány u vstupů do areálu.

  Otvírací dny Čas
Květen - Září Po - Ne 8:00 - 19:00

Fotografie a videa

Koupaliště Barbora

koupaliste-barbora3.jpg
Nádrž ze 70. let minulého století vznikla zatopením povrchového dolu Barbora zhruba šest kilometrů západně od Teplic. Plocha jezera s pramenitou vodou je 65 hektarů s nejvyšší hloubkou až 70 metrů. Většinu břehů pokrývá smíšený les, ke koupání slouží dvě písčité pláže – Australská a Hlavní. Pro tisíce návštěvníků jsou tu stánky s občerstvením, plážový bar, zdravotní služba, sociální zařízení, převlékárny a Eurocamp se zázemím.
Mapa - Koupaliště Barbora

417 24, Jeníkov

Telefon: +420 602 452 145
E-mail: Nevyplněno
Web: http://www.vodninadrzbarbora.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz