Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Umělé letní koupaliště Hluboká nad Vltavou se nachází na snadno přístupném ostrově na řece Vltavě. V letních měsících se tady můžete těšit nejen na různé vodní atrakce umístěné ve dvou atypicky tvarovaných bazénech, ale též na široké spektrum dalšího kulturního vyžití. Koupaliště se totiž nachází v těsné blízkosti Bowlingu Hluboká, také lanového centra a zámek Hluboká nad Vltavou je odsud na dohled.


Kromě vodních atrakcí pro děti i dospělé se v netradičně tvarovaném bazénu nachází též speciálně upravená plošina, pro zdravotně postižené a jejich snadnější přístup do bazénu.

Ve velkém bazénu se můžete těšit na tobogán s délkou 66 m a 6 masážních lůžek, v malém bazénu pak na skluzavku a vodní hříbek.

  Otevírací doba Čas
Červen Po - Ne 10:00 – 19:00
Červenec Po - Ne 10:00 – 19:00
Srpen Po - Ne 10:00 – 19:00
Září Po - Ne 10:00 – 19:00


Koupaliště Hluboká nad Vltavou

hlubokaposter.jpg
Koupaliště Hluboká nad Vltavou slouží návštěvníkům od roku 1997 a je součástí většího sportovního areálu Hluboká. Návštěvníci mají k dispozici 25 metrů dlouhý bazén nepravidelného tvaru s maximální hloubkou 1,4 metru. Pro nejmenší je tu dětský bazén s hloubkou do 0,5 metru. Sportovněji založení mohou využít hřiště na plážový volejbal.
Mapa - Koupaliště Hluboká nad Vltavou

Podskalí, 373 41, Hluboká nad Vltavou

Telefon: +420 387 966 097
E-mail: mesiepetr@centrum.cz
Web: http://www.hluboka.cz/relaxace/mestske-koupaliste

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz