Koupání na Jesenické přehradě


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Krásné koupání v čisté vodě a pozvolným vstupem do vody nabízí koupaliště Dřenice na Jesenické přehradě. Milovníci aktivního odpočinku jistě ocení širokou škálu sportovního vyžití. Najdete zde hřiště na plážovou házenou nebo kopanou, písčitá hřiště na nohejbal a líný tenis, fotbalové hřiště na velkou a malou kopanou, bulodrom na petanque a hřiště na vodní volejbal. Pro děti je tu samozřejmě dětské hřiště, dětské brouzdaliště a skákací hrad.


Odpočinkové plochy na koupališti Dřenice jsou travnaté nebo písčité. K dispozici tu jsou dřevěná lehátka, venkovní sprchy, dětská hřiště a pískoviště. Zázemí tvoří sociální zařízení, převlékárny, občerstvení, stanice záchranného systému a první pomoci, parkoviště a stálá přítomnost plavčíka.

  Otvírací dny Čas
Červen Po - Ne 10:00 - 19:00
Červenec - Srpen Po - Ne 9:00 - 20:00
Září Po - Ne 10:00 - 19:00


Koupaliště Dřenice Cheb

koupaliste-drenice-cheb-4.jpg
Koupaliště Dřenice se nachází nedaleko Chebu. Dřenice je jedno z nejznámějších přírodních koupališť na vodní nádrži Jesenice. Je oblíbené díky svému pozvolnému přístupu do vody, dobré kvalitě vody, široké škále aktivit a zázemím na úrovni. Mezi oblíbené atrakce patří především tobogán. K dispozici tu jsou sportoviště na plážový volejbal, házenou a plážový fotbal, nohejbal, líný tenis a mnoho dalšího. Dětské návštěvníky potěší dětské hřiště s brouzdalištěm a mnoha hernímy prvky a pískoviště.
Mapa - Koupaliště Dřenice Cheb

Dřenice, 350 02, Cheb

Telefon: +420 608 300 515
E-mail: koupalistedrenice@seznam.cz
Web: http://koupalistedrenice.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz