Vstup na plovárnu


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Plavání v atraktivním prostředí u Louckého kláštera vám nabízí znojemská plovárna. Zařádit si můžete na tobogánu nebo na skluzavce. Rekreační bazén je dále vybaven divokou řekou, perličkovými lůžky, stěnovými masážními tryskami, chrliči vody, vodními děly a vodní clonou. Plavecký bazén vám nabídne osm plaveckých drah. Pro děti je tu k dispozici dětský bazén a dětské hřiště s prolézačkami a pískoviště.


Pro příznivce aktivního odpočinku nabízí areál koupaliště hřiště pro plážový volejbal, víceúčelové hřiště pro míčové hry, streetball nebo stolní tenis. Samozřejmostí je občerstvení. K dispozici tu jsou stánky nebo restaurace.

  Otvírací dny Čas
Květen Po - Ne 12:00 - 18:00
Červen - Srpen Po - Ne 10:00 - 22:30
Září Po - Ne 12:00 - 18:00

Fotografie a videa

Městská plovárna Louka Znojmo

mestska-plovarna-louka-znojmo7.jpg
Městská plovárna Louka ve Znojmě se nachází v blízkosti stejnojmenného kláštera. Kapacita areálu je 2 450 návštěvníků. Najdete tu nerezové bazény s mnoha atrakcemi, jako jsou například skluzavky, tobogan nebo vodní fontány. Do bazénů se vstupuje přes sprchy a brodítka, teplota vody je udržována na 26 °C. Kromě toho areál nabízí sportovní vyžití na několika hřištích. Zahrát si tu můžete streetball, nohejbal, volejbal i třeba stolní tenis.
Mapa - Městská plovárna Louka Znojmo

Melkusova, 671 81, Znojmo

Telefon: +420 515 210 580
E-mail: plovarna-louka@quick.cz
Web: http://www.plovarnalouka-znojmo.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz