Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


V krásném travnatém areálu s množstvím vzrostlých stromů, který nabízí relax a občerstvení nedaleko centra města, si můžete zaplavat v 50-ti metrovém plaveckém bazénu s toboganem a velkou skluzavkou, pro odrostlejší děti je určen 20-ti metrový bazén s malou skluzavkou a nejmenším návštěvníkům je určeno dětské brouzdaliště ve formě dvou malých bazénků spojených skluzavkou.


V areálu letního koupaliště můžete využít velký bazén 50m s tobogánem odélce 90 metrů. Pro odvážnější je k dispozici skluzavka Kamikadze s výškou 10 m a sklonem 47 stupňů. Další vodní atrakcí je menší bazén v délce 25m se skluzavkou.

Pro děti je zde připraveno brouzdaliště s miniskluzavkou. Na pláži je připraven minigolf, 2 hřiště na plážový volejbal, plocha pro streetball, ruské kuželky a stolní tenis. Přímo v areálu se nachází i občerstvení.

  Otvírací dny Čas
Červen Po - Ne 10:00 - 19:00
Červenec Po - Ne 8:00 - 19:00
Srpen Po - Ne 8:00 - 18:00
Září Po - Ne 10:00 - 18:00

Fotografie a videa

Letní koupaliště Břeclav

letni-koupaliste-breclav-1.jpg
Letní koupaliště v Břeclavi nabízí zábavychtivým návštěvníkům dvě skluzavky a jeden tobogan s délkou 90 metrů. Milovníci adrenalinu jistě ocení i skluzavku s prozaickým názvem Kamikadze, která má sice délku jen 10 metrů, ale sklon 47 stupňů. Na malé děti tu čekají vodní atrakce v podobě minibrouzdaliště s miniskluzavkou. Na své si tu přijdou i milovníci minigolfu nebo třeba plážového volejbalu.


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz