Vstup na letní koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Relaxovat u bazénu na lehátkách se slunečníky nebo na rozlehlé travnaté pláži a vykoupat se ve zrekonstruovaných bazénech si můžete dopřát na klánovickém koupališti. Areál je ideální pro strávení příjemného času s rodinou nebo přáteli. Pro děti tu je dětský koutek s prolézačkami, skluzavkami a trampolínami. Přijďte strávit příjemný den, odpočívat, opalovat se, sportovat, bavit se a nebo jen tak posedět na zdejší zahrádce.


Koupaliště Klánovice je umělá vodní nádrž, která slouží jako bazén. Najdete zde plavecký bazén s rozměry 25x10 m, dětský bazén s rozměry 10x15 m a s pozvolným vstupem do vody.

Dále jsou k dispozici dvě trampolíny a tři ping-pongové stoly. K dalším aktivitám můžete využít beach volejbalové hřiště a pro děti tu je nově postavené dětské hřiště.

Po plavání či po některé z aktivit si můžete odpočinout na travnaté pláži. Využít můžete také lehátka a slunečníky. U areálu je k dispozici občerstvení a plážový bar.

  Otvírací dny Čas
Červen - Září Po - Pá 10:00 - 19:00
  So + Ne 9:00 - 19:00

Pozn.: Otevírací doba může být upravena dle aktuálního počasí.


Fotografie a videa

Koupaliště Klánovice

koupaliste-klanovice-6.jpg
Ve zrekonstruovaném areálu koupaliště Klánovice můžete příjemně relaxovat, sportovat a bavit se nebo jen tak posedět na zahrádce s občerstvením a slunečníky. Je tu plavecký bazén 25 x 10 metrů, dětský bazén 10 x 15 metrů s pozvolným vstupem do vody, kromě toho trampolíny, ping-pongové stoly, lehátka a slunečníky, travnatá pláž, občerstvení, plážový bar, beach volejbalové hřiště či dětské hřiště.
Mapa - Koupaliště Klánovice

V Jehličině, 190 14, Praha 9

Telefon: +420 281 960 300
E-mail: info@koupalisteklanovice.cz
Web: http://www.koupalisteklanovice.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz