Vstup na letní koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Osvěžit se v horkých dnech v novém plaveckém areálu pod širým nebem vám umožní v Hradci Králové. Jedinečný sportovní a rekreační areál nabízí spoustu zábavy, aktivního odpočinku nebo zdravého lenošení. Najdete zde tobogány, skluzavky, plavecký bezén, rekreační bazén a samozřejmostí jsou bazénky dětské. Součástí areálu je wellness centrum, kde najdete saunu, parní kabiny, masážní sprchy, solárium, masérny, vířivku a menší oddechový bazén.


Vedle dětského bazénu je umístěn dětský koutek pro nejmenší návštěvníky letního koupaliště, kde jsou připraveny lavičky, prolézačky, houpací atrakce (žába, ryba, scooter a mořský koník na pružině), malá tělocvična se skluzavkou a houpačkou a trampolína Jump King. Na okraji hřiště je malá kameninová vodní atrakce na pouštění lodiček.

Pro milovníky aktivního odpočinku je tu k dispozici bowling, fitness centrum a squashové kurty.

  Otvírací dny Čas
Květen - Září Po - Pá 6:00 - 20:00
  So + Ne 8:00 - 20:00

Fotografie a videa

Koupaliště Flošna Hradec Králové

koupaliste-flosna-hradec-kralove-5.jpg
Koupaliště Flošna nabízí bazény vyhřívané na teplotu mezi 26 °C a 28 °C, koupání v něm je tedy příjemné i za zhoršeného počasí. Vydovádět se tu můžete na spoustě atrakcí, místo k odpočinku pak nabízí prostorná travnatá plocha, která se nachází v těsné blízkosti bazénů. Pokud si nebudete chtít hovět na trávníku, můžete využít i teras s lehátky. Areál je přístupný přes letní sezonu, vstup do objektu je bezbariérový.
Mapa - Koupaliště Flošna Hradec Králové

Malšovická, 500 09, Hradec Králové

Telefon: +420 495 000 708
E-mail: koupaliste.flosna@snhk.cz
Web: http://www.snhk.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz