Finská sauna


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Šumperské aquacentrum disponuje jednou větší a druhou menší saunou, pro celkovou kapacitu 37 osob. Relaxovat zde můžete jak v příjemném barus obsluhou, tak i v odpočíváčrně s lehátky. Bar je vybaven TV a Hi-Fi věží, na přání saunérů lze tohoto vybaveníí využívat.


  Otvírací dny Čas
 Ženy Út 14:00 - 21:00
 Muži St 14:00 - 21:00
 Ženy Čt 14:00 - 21:00
 Muži 14:00 - 21:00
Společná So + Ne 14:00 - 21:00

Saunování má příznivé účinky na mnohé části lidského organismu jednak po léčebné stránce, kde je součástí pomocné léčby, jednak po stránce preventivní. Získává se při něm účinná odolnost organismu vůči chorobám - hlavně z prochladnutí, revmatismu, chorobám koronárních cév a blahodárně působí na psychickou rovnováhu a otužilost.



Aquacentrum Šumperk

bratrusovske-koupaliste-sumperk-2.jpg
Šumperské aquacentrum nabízí krytou část s celoročním provozem, kde najdete mimo jiné klasickou "pětadvacítku" s plaveckými dráhami a dětské brouzdaliště s atrakcemi. Venkovní část, takzavný "Bratrušák", je otevřena přes léto - nabízí několik bazénů, tobogan a další vodní atrakce, areál pro míčové hry a dostatek zatravněných ploch. Děti si tu vyhrají na dětském hřišti, k dispozici je tu i lanová pyramida. Kromě toho tu na návštěvníky čeká možnost bohatého občerstvení.
Mapa - Aquacentrum Šumperk

Lidická, 787 01, Šumperk

Telefon: +420 583 214 295
E-mail: info@aquacentrum.net
Web: http://www.aquacentrum.net

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz