Vstup do aquaparku


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Bazénová hala nabízí krytý 25m bazén se šesti dráhami, kde 2 dráhy jsou trvale určeny pro kondiční plavání a zbylá část bazénu slouží jak pro zábavné aktivity, tak pro plavání. Ve velkém bazénu jsou umístěny boční masážní trysky, dnové masážní rošty a tzv. ,,protiproudová tryska“. Významnou dominantou je tobogán dlouhý 86m, který je vhodný pro všechny věkové kategorie. Příjemné večerní osvětlení zabudované do stěn vany bazénu dokresluje příjemný pocit při využívání jeho služeb.


  Otvírací dny Čas
Celoročně Po - Ne 9:00 - 22:00

Součástí bazénové haly je i masážní bazén pro 10 osob s masážní deskou umístěnou na dně bazénku, bočními masážními tryskami a masážními lůžky.

Dále pak dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a zábavný bazének s masážními tryskami, rošty, chrliči vody a malou divokou řekou.


Fotografie a videa

Aquacentrum Lagoon Letňany

lagoon-letnany.jpg
Aquacentrum v pražských Letňanech funguje pro veřejnost od roku 1999 a dnes patří do první trojice nejvyhledávanějších a nejlépe vybavených aquacenter v ČR. Celý objekt je bezbariérový. Najdete tu krytý bazén se 6 drahami, dále jsou k dispozici vodní atrakce ve velkém bazénu. Mezi ně lze zařadit například boční masážní trysky, dnové masážní rošty a tzv. protiproudovou trysku.
Mapa - Aquacentrum Lagoon Letňany

Tupolevova, 199 00, Praha 9

Telefon: +420 283 921 799
E-mail: info@letnanylagoon.cz
Web: http://www.letnanylagoon.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz