Letní plovárna


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Krásné prostředí letní plovárny nabízí vodní radovánky v 50m plaveckém bazénu a na 45m tobogánu. Dále je k dispozici teplá venkovní vířivka. Pro malé návštěvníky jsou zde k dispozici 2 dětské bazény a brouzdaliště s atrakcemi. Za mírný poplatek je možné zapůjčení lehátek a slunečníků. Za chladného počasí je voda přihřívána.


Plavecký bazén
Zaplavat si můžete v prostorném 50m plaveckém bazénu. V průběhu června a za chladnějšího počasí je voda v bazéně přihřívána.

Dětský bazén
Součástí letní plovárny je dětský bazén s brouzdalištěm.

Tobogán
Parametry
Délka:    45 metrů
Nástupní výška:    7,5 metrů
Přepravní kapacita:    240 os/hod
Pro zvýšení adrenalinu si můžete návštěvu venkovního bazénu zpestřit 45m dlouhým tobogánem. Tobogán má kapacitu až 240 osob za hodinu a je v ceně vstupného, nehradíte žádné další poplatky.

Vířivka
Co může být lepšího, než v současné uspěchané době vypnout a v klidu relaxovat? Návštěvníci mohou využít venkovní vířivku s výhledem na plavecký bazén a v klidu si vychutnávat práci masážních trysek.

  Otvírací dny Čas
11.06. - 31.08. Po - Ne 9:00 - 20:00

Fotografie a videa

Vodní svět Kolín

vodni-svet-kolin2.jpg
Vodní svět v Kolíně je svým návštěvníkům otevřen téměř po celý rok, zavřený je pouze čtyři dny v roce přes Vánoce. V areálu najdete plavecký bazén s pěti drahami dlouhý 25 metrů a hluboký až 1,6 metru, dětský bazén hluboký 70 cm, brouzdaliště hluboké 30 cm a relaxační bazén s podvodními gejzíry, masážními tryskami, chrliči, masážními lavicemi, vodními clonami a umělým vlnobitím.
Mapa - Vodní svět Kolín

Masarykova, 280 02, Kolín

Telefon: +420 321 671 616
E-mail: info@vodnisvetkolin.cz
Web: http://www.vodnisvetkolin.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz