Zóna 3 – wellness centrum


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


V zóně 3 aquaparku se nachází Wellness centrum - mj. prostředí 4 saun navozující příjemnou uklidňující a relaxační atmosféru. Pro saunování můžete zvolit prohřívárnu dle svých požadavků. Po prohřátí se lze schladit podle vlastního výběru v ochlazovacím centru a odpočívárně. Dále si ke vstupnému můžete připlatit Vámi vybrané procedury z nabídky masáží, peelingů a zábalů.


  Otevírací dny Zóna 3
Červen Po - Pá 14:00 - 21:30
  So + Ne 12:00 - 21:30
Červenec - Srpen Po - Ne 14:00 - 21:30
Září - Květen Po - Pá 14:00 - 21:30
  So + Ne 12:00 - 21:30

SAUNY & PÁRA

finská - dřevěná
teplota 90 - 100 oC
vlhkost 3 – 12 %
Finská sauna se vyznačuje vysokou teplotou a minimální vlhkostí. Dochází tak k hloubkovému prohřátí celého těla, ze kterého se přes kůži vyplavují škodlivé toxiny.

balnárium – dřevěná
teplota 55-60 oC
vlhkost 40 %
Balnárium je vhodnou alternativou pro návštěvníky, kterým není příjemná vysoká teplota finské sauny. Vzhledem k tomu, že zde dochází k pozvolnějšímu prohřátí těla, je možné setrvávat v tomto typu sauny delší dobu.

turecká lázeň – keramická
teplota 42-45 oC
vlhkost 100 %
Díky nízké teplotě dochází v této lázni k menšímu prohřátí těla, ale 100 % vlhkost zajišťuje ideální podmínky pro uvolnění svalů a průdušek a poskytuje úlevu při revmatických potížích. Turecká lázeň se od parní liší tím, že jsou do vyvíječe páry dávkovány orientální esence. Požitkáři se v této lázni mohou těšit na vytápěné sedačky i podlahu a osvětlení „hvězdné nebe“.

bylinná lázeň – keramická
teplota 55 - 65 oC
vlhkost 20 – 40 %
Jedná se rovněž o mírnější formu prohřátí organismu nejen teplem ze vzduchu, ale i ze sedaček a podlahy. Léčebným účinkem bylinné lázně je inhalování bylinných esencí.

ochlazovací centrum
Pro ochlazení zvolte studený vzduch či ochlazovací bazének hloubky 1,2m na venkovní terase nebo ochlazovací a zážitkové sprchy uvnitř wellness centra. Zde jsou k dispozici sprchy „raindance“, „příval“, „ledová mlha“, „polární blesk“, ale také polévací vědra nebo studna s ledovou tříští.

odpočívárna
Po saunování si můžete odpočinout v prostorné odpočívárně nebo se občerstvit ve wellness baru s nabídkou lehčích jídel a širokého sortimentu nealkoholických nápojů.

slaný whirlpool
Jako bonus nabízí naše wellness centrum whirlpool se slanou vodou, která má velmi pozitivní vliv na stav naší pokožky, pohybového a dýchacího ústrojí, urychluje proces detoxikace a příznivě působí i na naši psychiku.


Fotografie a videa

Aquapark Uherské Hradiště

koupaliste-uherske-hradiste11.jpg
Aquapark v Uherském Hradišti je rozdělen na čtyři zóny – tři najdete ve vnitřním areálu a čtvrtou je venkovní letní aquapark. Součástí aquaparku je i wellness centrum, které nabízí mimo jiné například i speciální saunovací program pro matky s malými dětmi. Pro návštěvníky je připraveno celkem 5 restauračních zařízení – restaurace, aqua bar, venkovní bar s terasou, letní bufet a wellness bar.
Mapa - Aquapark Uherské Hradiště

Sportovní, 686 01, Uherské Hradiště

Telefon: +420 572 503 054
E-mail: info@aquapark-uh.cz
Web: http://www.aquapark-uh.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz