Vstup do wellness centra – solná jeskyně


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Vyzkoušejte si relaxaci v prostředí léčivé solné jeskyně. Mikroklimatická solná jeskyně je místnost, jejíž stěny jsou vystavěny z kusů přírodní soli pomocí nové originální a zdravotně nezávadné ekotechnologie. Členitý strop s umělými krápníky navozuje zdání opravdové jeskyně, na zemi je pak vysypána silná vrstva směsi soli. Jedna hodina pobytu v solné jeskyni je podle odborníků srovnatelná s dvou- až třídenním pobytem u moře.


Teplem vycházejícím nejen z podlahy ale i ze stěn je vzduch prosycován prvky, které jsou v soli obsaženy (jód, draslík, sodík vápník, hořčík, brom, selen). Osvětlovací režim a ozvučení jeskyně včetně polohovacích lehátek zajišťují dokonalý odpočinek podle Vašich představ.

Pro děti je připraveno "solné pískoviště" s hračkami a se skluzavkou.

  Otvírací dny Čas
květen - říjen Po - Ne 13:00 - 18:00

 


Fotografie a videa

Aquapark Špindlerův Mlýn

aquapark-spindleruv-mlyn-6.jpg
Ve vodním parku ve Špindlerově Mlýně je pro návštěvníky připraven bazén hluboký 1,4 metru, mohou si tu zaskotačit na velkém množství atrakcí nebo zajít do místního wellness centra, ve kterém je samozřejmostí sauna, pára, infrasauna, a navíc i solná jeskyně. Zájemci můžou využít i možnosti sportovních a relaxačních masáží. Wellness centrum je ideálním místem pro relaxaci po turistice, lyžování nebo jiných sportovních aktivitách.
Mapa - Aquapark Špindlerův Mlýn

543 51, Špindlerův Mlýn

Telefon: +420 499 523 036
E-mail: info@aquaparkspindl.cz
Web: http://www.aquaparkspindl.cz/cz/aquapark/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz