Spa - Wellness


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Dopřejte svému tělu hojivé doteky přírodních procedur a nechte o sebe pečovat profesionály v oboru péče o tělo. V centru SPA - WELLNESS si můžete vybrat z mnoha regeneračních procesů, které probudí vaše tělo z únavy a sladí všechny vaše energie do harmonického celku.


Otvírací dny Čas
Ne - Čt 10:00 - 22:00
Pá + So 10:00 - 23:00

Masáže

klasické masáže

relaxační masáže vonnými oleji

tibetské medové masáže

masáže lávovými kameny

hloubkové masáže

čokoládové masáže

relaxační masáže nohou

relaxační masáže hlavy, šíje a ramen

Dětské masáže

dětská masáž vonnými oleji

dětská čokoládová masáž -

Kosmetika

čisticí a revitalizační ošetření

ošetření mastné pleti

ošetření suché pleti

ošetření citlivé pleti

hydratační ošetření

ošetření pro muže

další kosmetická ošetření

Tělová péče

detoxikační zábal s výtažky z mořských řas zbavující organizmus škodlivin

luxusní tělový zábal s extrakty z polodrahokamů zvyšující elasticitu povadlé pokožky

korekční tělový zábal pro tvarování postavy

přístrojová lymfodrenáž.

Líčení

Epilace

Manikúra a pedikúra

Balneoterapie

Solárium

Hammam - prohřátí, peeling, pěna, olejová regenerace pokožky - 60 min.
Je ozdobou tureckých lázní, místnost je vybavena speciálním masážním stolem, kde se po dokonalém prohřátí a prokrvení celého těla provádí peeling celého těla, mýdlová masáž a regenerace pokožky jemným olejem.
Rassoul - bahenní jílový zábal, pára (bez obsluhy) - 40 min.
Tato procedura je spojena s prohřátím párou ve speciálním prostoru, kde jílová zemina z Maroka dokonale pročistí a vyživí pleť, pokožku i vlasy.    

Solárium

Víte, že podle studie německých vědců (studieLichtundHaut, autoři Dr. Gerd Kindl a Prof. Dr. Wolfgang Raab) je záření v moderních soláriích, obsahující jak záření UV-A, tak UV-B, zdravější než přirozené sluneční světlo? Uživatelé solária se opalují rychleji a spálení riskují pouze tehdy, překročí-li dobu opalování či sílu solária určenou pro daný fototyp.

Toužíte být svůdně opálená po celý rok? Chcete, aby z vás vyzařovala vitalita a energie? Potom navštivte naše solárium!

Vysoce kvalitní solária Ergoline vám šetrně navodí tmavé zabarvení pokožky, které je podobné jako při opalování na slunci. Opalování v soláriu podporuje tvorbu vitamínu D a přispívá k léčbě kožních chorob. Lidem trpící ekzémem, akné nebo lupénkou potvrzují příznivé působení solária na jejich kožní problémy. Účinek solária dále pozitivně ovlivní vaši náladu, příznivou odezvu na opalování v soláriu má imunitní systém.

Proto vám doporučujeme prověřená solária značky Ergoline. Solária mají široká lehátka, která vám umožní pohodlné opalování a přehledný ovládací panel. Zářiče solária zajistí rovnoměrné opálení těla. Volitelné zářiče solária opálí vaši šíji, ramena nebo obličej.

 

Spa - zvýhodněné balíčky péče o tělo

Nepřepínejte své síly, zbavte se stresu a přijďte si k nám odpočinout. Nabízíme vám relaxační SPA balíčky, které kombinují zkrášlující, léčebné a relaxační procedury. Využijte naši nabídku na zvýhodněnou komplexní péči o tělo! Nechte o sebe pečovat, vyberte si z nabídky SPA výhodné balíčky:

  • Relaxační balíček
    • balneoterapie (20 minut – speciální programy v masážní vaně)
    • kosmetické hydratační ošetření Payot (60 minut – luxusní francouzská kosmetika)
    • manikúra (45 minut)
    • pedikúra (45 minut)
  • Regenerační balíček
    • rassoul (30 minut – parní lázeň a zábal sopečnou jílovou zeminu)
    • relaxační masáž nohou (30 minut)
    • masáž zad a šíje (30 minut)
  • Partnerský balíček
    • balneoterapie 2x (20 minut – speciální programy v masážní vaně)
    • partnerská masáž celého těla 2x (60 minut)
  • Balíček Luxusní den
    • balneoterapie (20 minut – speciální programy v masážní vaně)
    • klasická masáž celého těla kromě rukou (60 minut)
    • korekční tělový zábal Payot (60 minut – pro tvarování postavy)
    • kosmetické ošetření intenzivní hydratace Thalgo (60 minut - přírodní kosmetika z mořských řas a minerálů)
    • pedikúra (45 minut), manikúra (45 minut)

 

Diagnostika a analýza vašeho těla

  • Změřte si své tělo přístroji In Body 370 a Max Pulse

Chcete vědět, kolik procent vašeho těla tvoří aktivní hmota? Myslíte si, že máte dostatek svalů a akorát tuku? Víte, kolik kalorií spálíte v klidovém režimu? Vyzkoušejte diagnostiku těla na přístroji In Body 370. Jeho výsledky jsou velmi přesné a kromě tělesných proporcí se dozvíte, zda vám nechybí minerály, vitamíny či nemáte v těle příliš vody.

Jestliže chcete efektivně hubnout a vědět, na co přesně a jak se při svém tréninku zaměřit, přijďte si své tělo změřit na In Body 370. In Body 370 je nejnovější model tohoto přístroje pro diagnostiku a analýzu složení lidského těla. Provádí tak komplexní a přesné měření, které zefektivní dodržování redukčního jídelníčku a pohybové aktivity. Samotná analýza trvá cca 35 sekund a z výsledků se mj. dozvíte, jak je na tom vaše tělo se svaly, tuky, minerály, proteiny, s vodou, jaká je hodnota bazálního metabolismu i jaké aktivity a v jakém množství jsou pro vás vhodné tak, aby vaše tělo mělo nejen zdravé vnější proporce, ale i vnitřní složení.

  • Proč se nechat změřit na In Body?

Měření tělesného složení je důležité pro odhalení možných zdravotních rizik pro osoby,  které se snaží redukovat svou váhu a tělesný tuk. Jde tedy o prevenci, ale také o nastavení individuálního jídelníčku a efektivního tréninkového plánu, aby tělo skutečně shazovalo tuky a zároveň nechyběly důležité vitamíny a minerály. Diagnostika je rovněž vhodná pro obecné povědomí o tom, v jaké tělesné kondici se naše tělo právě nachází.
Doplňte své vyšetření hodnotami z přístroje Max Pulse

Vyšetření na přístroji Max Pulse je vhodné jako doplnění analýzy složení těla přístrojem In Body 370. K péči o zdraví patří i zdravé srdce a oběhový systém. Zvlášť jestli sportujete, neměli byste tuto složku zanedbávat. Diagnostikou na přístroji Max Pulse zjistíte svoji tepovou frekvenci, stáří a funkčnost cév, vyváženost autonomního nervového systému i míru hladiny fyzického a psychického stresu a jeho odolnosti.

Přístroj je určený pro neinvazní vyšetření variability srdeční frekvence (HRV) a pro kvantitativní hodnocení autonomního nervového systému (ANS) včetně zhodnocení průchodnosti cév.

Odhalte přesné složení svého těla. Zjistěte rozložení svalů a tuků v jednotlivých částech těla a jejich množství. Ověřte si správné hodnoty bílkovin, minerálů a vody v těle. Zjistěte vaši ideální váhu s ohledem na množství tuků, svalů a hustotu kostí, a odhalte riziko obezity. Měření na In Body 370 vám představí vaše tělo v jeho opravdové podobě. Zdraví není jen to, co nás nebolí...



Aquapalace Praha – Aquapark Čestlice

aquapalace2.jpg
Aquapalace v Čestlicích u Prahy byl v roce 2011 v celostátní soutěži Bazén roku vyhlášen jako vítěz v kategorii Aquapark desetiletí. Vedle toho je také vítězem ankety agentury Czech Tourism o nejnavštěvovanější turistický zábavní cíl, pyšní se nejširší nabídkou finských a římských saun a celkově je největším aquaparkem ve střední Evropě. Rozsáhlý komplex je složen z vodního a saunového světa, fitness a spa – wellnes.
Mapa - Aquapalace Praha – Aquapark Čestlice

Pražská, 251 01, Čestlice

Telefon: +420 271 104 202
E-mail: info@aquapalace.cz
Web: http://www.aquapalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz