Saunový svět


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


I Finové by se divili, jak je tento Saunový svět pestrý! Najdete v něm 14 různých prohříváren, určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování. Prostor je rozdělen na tři pomyslné části - klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část. K ochlazení využijte řadu speciálních sprch a ochlazovacích bazénků, pro uvolnění i relaxaci doporučujeme vířivky či relaxační zóny s lehátky.


Otvírací dny Čas
Po - Ne 10:00 - 23:00

Finská sauna

Malá finská sauna

Velká finská sauna

Bio sauna

Vulkán sauna

Aromatická bylinná sauna 

Venkovní sauny

Kello sauna

Zemní baňa

Římské lázně

Caldarium 

Tepidarium

Laconium

Parní lázeň

Solná lázeň

Sauna bar
Vás zve do velmi do útulného baru v centrální části Saunového světa, v prostoru oddělujícím finské sauny a římské lázně. Nabízíme občerstvení nezbytné pro doplnění tekutin a živin po saunování – od energeticky hodnotných nápojů přes osvěžující pivo až po lahodné míchané drinky. Nabídneme i lehké saláty a nadýchané moučníky – kdo by po sauně odolal? Při příjemném posezení u saunového krbu se váš gastronomický zážitek zdvojnásobí. Na recepci Sauna baru vám rádi zapůjčíme saunové prádlo (prostěradla, osušky, župany).



Aquapalace Praha – Aquapark Čestlice

aquapalace2.jpg
Aquapalace v Čestlicích u Prahy byl v roce 2011 v celostátní soutěži Bazén roku vyhlášen jako vítěz v kategorii Aquapark desetiletí. Vedle toho je také vítězem ankety agentury Czech Tourism o nejnavštěvovanější turistický zábavní cíl, pyšní se nejširší nabídkou finských a římských saun a celkově je největším aquaparkem ve střední Evropě. Rozsáhlý komplex je složen z vodního a saunového světa, fitness a spa – wellnes.
Mapa - Aquapalace Praha – Aquapark Čestlice

Pražská, 251 01, Čestlice

Telefon: +420 271 104 202
E-mail: info@aquapalace.cz
Web: http://www.aquapalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz