Fotopark Krokodýl


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Fotopark Krokodýl je unikátní zábavní park, který vás zavede do pohádek, historie i na nejznámější místa světa. Originální kombinace 2D obrazu doplněna o 3D prvky vytváří dokonalou iluzi místa a vy tak máte možnost vytvořit si atraktivní fotografie.


Chcete mít opravdu dobré fotky?

Před každou expozicí naleznete "návod k použití". Je vyznačeno nejlepší místo z kterého fotit a naleznete i pár tipů na zajímavé kompozice. Nicméně vždy si zkontrolujte, zda vám ve fotografii nepřekáží detail, který tam nemá být např. rýna, kus střechy nebo cizí dítě.

Cesta kolem světa

Zde můžete navštívit lokality celého světa na jednom místě. Podobnou expozici nenajdete nikde jinde na světě, unikátní je nejen výběrem témat, ale i způsobem, jakým jsou expozice řešené. Prostor před obrazy s hlubokou perspektivou doplňují dekorace, takže celkový pohled působí dokonale reálným dojmem.

Svět pohádek

Pro nejmenší návštěvníky je připravena pohádková část s oblíbenými zvířátky a postavičkami. Menší děti můžete na figury, které doplňují obrazy, posadit nebo postavit, ale prosíme buďte opatrní - jak na své děti tak i na figury.

NOVINKOU jsou pak tři dvouletí aligátoři "Kajmani brýloví", které si můžete prohlédnout a vyfotit. To vše je navíc doplněno o přednášky o krokodýlech a promítání dokumentárního filmu.

Otevřeno po dobu letních prázdnin 28.6. - 31.8.2014: 

Otvírací dny Čas
Pondělí 9:30 - 18:00
Út - Čt 9:30 - 18:00
Pá - So 9:30 - 19:00
Neděle 9:30 - 17:00

 



Areál Šiklův mlýn (Šikland – Westernové městečko)

sikuluv-mlyn-westernove-mestecko-2.jpg
Šiklův mlýn je nejznámější areál komplexu zábavních parků Šikland. Nejstarší částí areálu Šiklova mlýna je westernové městečko ve Zvoli nad Pernštejnem. V areálu však dnes můžete nalézt i aquapark, zoopark, letiště, offroadovou dráhu, military a rybářskou zónu, sportovní hřiště a hlavně mnoho atrakcí pro děti i dospělé.
Mapa - Areál Šiklův mlýn (Šikland – Westernové městečko)

Branišov, 592 51, Zvole

Telefon: +420 566 567 400
E-mail: info@western.cz
Web: http://www.western.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz