Vstup do venkovního bazénu – vodní fotbálek


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Hitem posledních letních sezón na chrudimském koupališti je vodní fotbálek. Je určen všem, jenž milují vodní sporty spojené s pěkným počasím a prázdninovou aktivní zábavou. Zápas se hraje 20 min. a hráč překonává mimo soupeře též naprosto kluzký povrch, čímž hra přináší množství legračních situací a pádů. Přijďte se pobavit při vodním fotbalu!


  Otvírací dny Čas
Květen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00

Vodní fotbálek je velmi populární hra podobná normálnímu fotbalu - ale o poznání zábavnější. Hraje se na speciálním nafukovacím hřišti o rozměrech 20 x 10m ohraničeném mantinely o výšce 1m, do kterých je pernamentně vháněn vzduch pomoci ventilátorů. Hrací plocha hřistě je tvořena kluzkým povrchem, který je navíc průběžně kropen vodou. Pro účast ve hře je nutná rezervace.

 



Letní koupaliště Chrudim

koupaliste-chrudim3.jpg
Letní koupaliště Chrudim patří k velmi populárním letním atrakcím. Je to zejména pro unikátní celokovové řešení, příjemné prostředí a též pro nabídku několika bazénů - pro neplavce, pro zábavu i pro plavání. I v nejteplejších dnech poskytuje koupaliště vítané osvěžení v několika nerezových bazénech. Děti jistě potěší celá řada vodních atrakcí. Koupaliště Chrudim nabízí letní zábavu celé rodině.


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz