ROMEO A JULIE


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Divadlo španělského národního tance


"Flamenco live"

S programem:

"Romeo a Julie"

Příběh o lásce, vyprávěný v jazyce tance.

Magický svět španělského flamenca… Hudební spojení kastanět s podupáváním podpatky. Půvabné pohyby rukou, zběsilý vír vzdouvajicí se sukně..

Nechte se přenést do horkého pobřeží Andalusie.

"Flamenco live" je unikátní art projekt, ve kterém se potkali profesionální umělci, které okouzlí vás živým a opravdovým španělským flamenko.

Uvidíte nejlepších tanečníků, kytaristů, kantorů a perkusionistů, kteří věnují svůj život "puro flamenco" - což je opravdové autentické flamenko ve všech jeho okamžicích a rozmanitostech.

Všichni členové týmu jsou vicenásobnými laureáty mezinárodních soutěži, včetně "Viva Espana". Vedoucí tanečník týmu - El Tebi, vystupoval na scénách divadel Španělska a různých tabláo, včetně slavné "Casa Patas" v Madridu!

Přiblíží vám flamenko bez bariér, bez hranic mezi umělci a publikem.

Pro ty nejnáročnější diváky, umělci národního divadla tance ve Španělsku "Flamenco live" připravili nový unikátní program "Legenda o Romeo a Julii" ve stylu flamenco.

Je to zcela nová, nečekaná interpretace slavného Shakespearova románu, kde legendární milostný příběh je vyprávěný v jazyce vášnivého španělského tance.


Fotografie a videa

Divadlo Broadway

divadlo-broadway-1.jpg
Broadway je oblíbené divadlo v samotném centru Prahy. Sídlí v suterénu paláce mezi ulicemi Na Příkopě a Celetná. Z žánrů tu nejčastěji narazíte na muzikály. Na programu je tu například Mata Hari Michala Davida, kterou otextoval Lou Fanánek Hagen, k oblíbeným představením patří i rocková opera Klíč králů Daniela Landy. Do divadla jezdí různé soubory se svými představeními. Můžete sem zajít i na populární pořad Partička.
Mapa - Divadlo Broadway

Na Příkopě, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 225 113 311
E-mail: info@divadlo-broadway.cz
Web: http://www.divadlo-broadway.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz