VLADIMIR SPIVAKOV and MOSCOW VIRTUOSI


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Vladimir Spivakov a Virtuosové Moskvy - Evropa - unikátní turné 2019!


Berin Iglesias Art představuje:

Evropské turné bezkonkurenčního houslisty a dirigenta VLADIMIRA SPIVAKOVA společně s jeho proslulým komorním orchestrem VIRTUOSOVÉ MOSKVY!

Turné ke 40. výročí založení orchestru se stane jednou z nejočekávanějších hudebních událostí této sezóny. V programu koncertu zazní díla Luigi Boccherini, Wolfgang Amadeus Mozarta, Ástora Piazzolly a další. Série koncertů mistra se uskuteční v několika Evropských městech: Curychu, Hamburgu, Bruselu, Berlíně, Wiesbadenu, Düsseldorfu, Monaku a Vídni.

Vladimir Spivakov je nositelem ocenění Umělec UNESCO pro mír, prezident Moskevského mezinárodního Domu hudby, zakladatel, Art director a dirigent Národního filharmonického orchestru Ruska a komorního orchestru Virtuosové Moskvy.

Virtuosní houslista, který účinkoval společně s nejlepšími symfonickými orchestry světa. Před 40 lety debutoval ve své nové roli dirigenta v Chicagském symfonickém orchestru a brzy byl kritiky uznán za jednoho z nejlepších mistrů na světě.

V roce 1979 založil Spivakov orchestr Virtuosové Moskvy, který je dnes jedním z nejžádanějších komorních orchestrů. Virtuosové účinkují v legendárních koncertních síních, jako např. Musikcerein, Albert Hall, Théâtre des Champs Elysées a Carnegie Hall a odehrají téměř 100 koncertů ročně po celém světě. Jemný emocionální kontakt mezi hudebníky a posluchači podpořený mistrovským provedením okouzluje publikum a nikdo tak nezůstane k hudbě lhostejný.


Fotografie a videa

Obecní dům

obecni-dum4.jpg
Obecní dům (původním názvem Reprezentační dům hlavního města Prahy) je jedna z nejznámějších secesních staveb v Praze, jež stojí na náměstí Republiky, v sousedství Prašné brány naproti domu U Hybernů. Na její výstavbě a výzdobě se podílelo množství předních českých umělců počátku 20. století. Jedná se o jedinečnou památku, která svým výzbamem překračuje hranice naší země. V sálech Obecního domu se konají koncerty, výstavy i jiné kulturní akce. Je zde možné absolvovat prohlídku reprezentačních prostor s průvodcem.
Mapa - Obecní dům

Náměstí republiky, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 222 002 101
E-mail: info@obecnidum.cz
Web: http://www.obecnidum.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz