DRAHÁ LEGRACE


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Volné pokračování komedie „Blbec k večeři“


Nemusíte mít peníze, stačí když si lidé kolem myslí, že je máte!

Zoufalý Francois Pignon je už dlouho nezaměstnaný a doma ani v bance nemá ani korunu. Aby se zachránil a ukázal všem, že ještě existuje, pošle na sebe daňovou kontrolu. Pod heslem „každý, kdo něco skrývá, je zajímavý a když jde o peníze, je ještě zajímavější“ se kolem něho strhne série neuvěřitelných situací. Najednou se o něho začnou zajímat úplně všichni, dokonce se stane neodolatelným pro ženy! A ještě je tu pohádkově bohatý kmotr Jonville, kterému Pignon hlídá byt. Kuriózní akce nakonec přinese nečekané plody.

Veberova brilantní hra je volným pokračováním jeho slavné komedie Blbec k večeři.

Hrají: Josef Carda / Pavel Kikinčuk, Vlasta Žehrová / Kamila Špráchalová, Martin Zahálka, Jan Čenský / Jan Šťastný, Eva Čížkovská, Barbora Šťastná Petrová, Ladislav Županič / Miloslav Mejzlík


Fotografie a videa

Divadlo Gong

divadlo-gong-1.jpg
Divadlo Gong hraje pro děti i dospělé. Jeho program nabízí pohádky, komedie, tragédie, koncerty i taneční vystoupení. Kromě toho se tu pořádají také výtvarné, pohybové, jazykové a hudební kurzy. Svou tvorbu tu představují významné osobnosti české hudební scény, uslyšíte tu například jazz, populární jsou i posezení u cimbálu. Gong najdete v Praze 9 v Sokolovské ulici.
Mapa - Divadlo Gong

Sokolovská, 190 00, Praha 9

Telefon: +420 266 311 629
E-mail: kultura9@seznam.cz
Web: www.divadlogong.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz