Přelet nad kukaččím hnízdem


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Aby se vyhnul vězení, zvolil psychiatrickou léčebnu. Ale možná udělal tu největší chybu svého života… Strhující příběh o souboji mezi manipulativní zdravotní sestrou a jejím nedobrovolným pacientem.Dramatizace stejnojmenného bestselleru Kena Keseyho posbírala spoustu cen, včetně ceny Newyorské kritiky a Tony Award, a hraje se s úspěchem po celém světě. Slávu Přeletu nad kukaččím hnízdem pak dovršila filmová adaptace Miloše Formana, která získala pět Oscarů – nejlepší film, herec, herečka, režisér a scénář.


Hrají:

Miroslav Hrabě / Lukáš Burian, Romana Goščíková / Anna Kulovaná, Petr Klimeš, Milan Enčev, Lukáš Malínek, Jindřich Žampa / Martin Šnajdr, Karel Hábl / Antonín Hardt, Alžběta Fišerová / Barbora Kepková, Michal Roneš, Marek Helma


Fotografie a videa

Divadlo Radka Brzobohatého

divadlo-RB1.jpg
Činnost Divadla Radka Brzobohatého se naplno rozvinula po kompletní dvouleté rekonstrukci v roce 2004. Zázemí tvoří prostory v Opletalově ulici v centru Prahy. Primárním cílem divadla je poskytnout možnost seberealizace pro začínající i starší herce a uvést do povědomí divácké veřejnosti dosud neuvedená díla světové dramatické tvorby. Součástí divadla je i bar a kavárna.
Mapa - Divadlo Radka Brzobohatého

Opletalova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 229 445
E-mail: obchodni@divadlorb.cz
Web: www.divadlorb.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz