Srnky


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Groteskní komedie plná outsiderů s ještě kurióznějšími osudy, než máte vy! Dirigent, který touží vystupovat na Pražském jaru, ve skutečnosti ale řídí jen operetní orchestr v Ostravě. S jeho životem ještě víc zamává osudová nehoda s tragikomickými následky, která svede jeho kroky s dalšími nešťastníky. Mykologem, který ze strachu z vlastní výšky chodí neustále ohnutý, takže v sobě objevil talent k hledání hub. Vynálezcem, který má na kontě řadu odmítnutých vynálezů, či úředníkem, který obsedantně podléhá svým erotickým fantaziím. A samozřejmě nechybí ani jejich ženy, milenky a „zaučovatelky“. Cesty všech se jedné noci nečekaně spojí a jejich příběhy najdou rozuzlení díky srnkám, které se objeví bůh ví odkud…


Autor a režisér v jedné osobě Tomáš Svoboda přináší na Fidlovačku svůj divácky nejoblíbenější text, který sklízí úspěchy po zemích českých i v Polsku.

Obsazení

Vasil Fridrich / Josef Polášek; Lukáš Rous / Michal Maléř; Martin Písařík / Roman Blumaier; Václav Šanda / Gustav Hašek; Vanda Chaloupková; Aneta Krejčíková / Eliška Jansová; Nela Boudová / Martina Šťastná; Kateřina Krejčíková.

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA NA FIDLOVAČCE, VYBERTE SI DIVADLO A ZOBRAZTE AKTUÁLNĚ UVÁDĚNÉ TITULY: Divadlo na Fidlovačce , Komorní Fidlovačka


Fotografie a videa

Divadlo Na Fidlovačce

fidlovacka3.jpg
Divadlo Na Fidlovačce bylo postaveno už v roce 1921. Tak, jak ho dnes znáte, funguje od roku 1998, kdy byl jeho provoz zahájen hrou Josefa Kajetána Tyla Fidlovačka v režii Tomáše Töpfera. V programu si vyberete z velké nabídky představení, ve kterých hrají hvězdy české divadelní scény. Uvidíte zde například Elišku Balzerovou, Sandru Pogodovou, Ivu Pazderkovou, Ondřeje Brouska či Petra Rychlého.
Mapa - Divadlo Na Fidlovačce

Křesomyslova, 140 00, Praha 4

Telefon: +420 241 404 040
E-mail: fidlovacka@fidlovacka.cz
Web: http://www.fidlovacka.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz