AHOJ, KRÁSKO!


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Linda je úspěšná žena po padesátce. Vlastními silami se vypracovala na jednu z nejvyšších pozic v kosmetické společnosti. Díky své práci, jak věří, šíří pozitivitu a pomáhá ženám získávat sebevědomí. Její nejnovější prezentace ale nedopadne zdaleka tak, jak očekávala: navrhovaná reklamní kampaň, zaměřená na ženy středního a staršího věku, by byla podle vedení firmy totálním přešlapem. Pozitivní slogany totiž přece mají smysl jen tehdy, když osloví mladší generace s největší kupní silou.


Co když se ale ve stejnou chvíli začnou objevovat trhliny i v jejím soukromí? Zdánlivě perfektní život, který vedla ještě před pár dny, se rázem mění v pouhou iluzi, vše se s nečekanou rychlostí vymyká kontrole. Může si za to Linda sama? Jak se teď zvládne se vším vypořádat? A je vážně možné propagací pleťových krémů změnit svět k lepšímu?

Svižná konverzační hra představuje svou titulní hrdinku v komplexním světle, silnou i chybující, rozhodně ale jako někoho, kdo si zaslouží naši pozornost. Linda ale není jediná, kdo musí bojovat o své místo v životě: i její dcery naráží na překážky světa, kde stále nepanují rovné příležitosti. Každá z postav si tak musí sama za sebe najít způsob, jak se v životě prosadit a jak se vyrovnat s nároky, které na ně společnost klade.

Po inscenacích v Londýně a New Yorku přinášíme hru současné britské autorky Penelope Skinner v české premiéře.

Česká premiéra květen 2019

Obsazení

Linda Kateřina Brožová

Alice Šárka Vaculíková

Bridget Sabina Rojková

Neil Petr Rychlý

Amy Markéta Frösslová

Luke Marek Lambora

Dave Otakar Brousek ml.

Stevie student DAMU


Fotografie a videa

Divadlo na Vinohradech

Divadlo-na-Vinohradech.JPG
Divadlo na Vinohradech je jednou z hlavních pražských činoherních scén. Budova byla postavena v letech 1905 až 1907 podle projektu Aloise Čenského. Program divadla čerpá ze stálého repertoáru, který sčítá kolem dvou desítek inscenací klasických i moderních autorů. V posledních letech hledá dramaturgie cestu mezi diváckým zájmem a uznáním divadelní kritiky. Na zdejších prknech vystupuje například Zlata Adamovská, Dagmar Havlová nebo Jiří Dvořák.
Mapa - Divadlo na Vinohradech

Náměstí Míru, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 296 550 111
E-mail: pokladna@divadlonavinohradech.com
Web: http://www.divadlonavinohradech.com

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz