TATARÁK NA EX


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Inspirováno knihou Denise Learyho No Cure For Cancer.


Syrový tatarák se nejlépe podává za studena, poctivě naškrábaný a s notnou dávkou pikantního pepře a štiplavé cibule, stejně jako tato sarkastická, ještě syrová, stand-up comedy Milana Šteindlera!

Scénář peprné stand-up comedy „Tatrák na EX“, sepsali Milan Šteindler a Jiří Antonín Trnka. Krutě upřímné představení je pro všechny, kteří ztratili iluze o světě i životě, ale stejně, jako hlavní protagonisté, se realitě nebojí hrdě tlemit do ksichtu.

Stand up comedy Tatarák na EX, vznikla když se kamarádi Milan a Jiří Antonín sešli u piva. Po pár půllitrech se jim v hlavě začal rodit nápad na představení, které by divákům ty nejdůležitější potřeby člověka 21. století: cigára, chlast, drogy a sex, podpořené všudypřítomnou depresí, naservírovalo přímo z kuchyně a za syrova.

Všechny tyto veličiny se pak krásně smísí do božsky ochuceného tataráku, který ocení jen ti největší fajnšmekři naší doby.

Ale bacha, musíte ho dát na EX!

Tatarák na EX uvádí agentura Point. Ta už 15 let zajišťuje produkci úspěšné komedie Caveman, která za dobu své existence stihla pobavit na milion diváků.

Hrají:

Milan Šteindler

Vojtěch Záveský


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz