VLASY / HAIR


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


VLASY / HAIR


Muzikálovou premiérou příští divadelní sezóny Divadla Kalich bude světová legenda Vlasy / Hair autorské trojice James Rado, Gerome Ragni a Galt MacDermot, proslavená zejména přelomovým filmem Miloše Formana.

Na pražskou scénu se tento nadčasový muzikál s řadou nesmrtelných hitů vrací po více jak 20 letech. Divadlo Kalich tento muzikál představí v novém nastudování, které dokazuje, jak současný příběh i současné poselství v sobě má. Producent Michal Kocourek svěřil režii a výpravu Šimonu Cabanovi, choreografii Petře Parvoničové, kostýmy Zuzaně Strakové a pěvecké nastudování Lubo Dolnému, tedy tvůrcům, jejichž práce je divákům Divadla Kalich dostatečně dobře známá.



Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz