DIVADLO POHÁDEK - Majda s Petrem zachraňují divadlo


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Na Divadlo pohádek se řítí katastrofa! Tak dlouho jsme tvrdili Ať žijí duchové!, až duchové našemu vábení neodolali a rozhodli se obsadit naše divadlo. Vyvádějí různé neplechy a kazí představení. Vedení divadla stojí před těžkým rozhodnutím jestli nemá dnešní představení pro jistotu zrušit. Naštěstí však právě míří do divadla dva známí „krotitelé duchů“ Magdalena Reifová a Petr Vacek a ti přece umí – za pomoci dětí – s duchy pěkně zatočit ...


Magdalenu Reifovou a Petra Vacka jistě znáte z pořadu ČT Déčko Písničkohraní. Magdalena Reifová navíc již léta provází pořadem Kouzelná školka, na kterém spolupracuje i jako scénáristka.

Představení Majda s Petrem zachraňují divadlo zábavnou a strašidelně napínavou formou ukazuje dětem, jak se správně chovat v divadle, na koncertě atd.

Celý pořad je provázen oblíbenými písničkami Hany Navarové na texty Jana Vodňanského.

Představení Hurá na duchy aneb Zachraňme divadlo s Majdou a Petrem zábavnou a strašidelně napínavou formou ukazuje dětem, jak se správně chovat v divadle, na koncertě atd.Celý pořad je provázen oblíbenými písničkami Hany Navarové na texty Jana Vodňanského.

Hrají: Magdalena Reifová, Petr Vacek

Délka pořadu: 60 min.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz