VÁNOČNÍ SETKÁNÍ S JIŘINOU BOHDALOVOU


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


VÁNOČNÍ SETKÁNÍ S JIŘINOU BOHDALOVOU


Mimořádné představení!

Jan Werich kdysi prohlásil, že kdyby zakládal nové Osvobozené divadlo, z komiků by nechtěl nikoho, jenom dvě ženské: Jiřinu Bohdalovou a Jiřinu Bohdalovou.

Žádné ze současných hereček se nedostalo tolika ocenění jako Jiřině Bohdalové. Žádné jiné se také nedostalo té cti, aby o ni v rámci takzvané „družby s pracujícími“ projevil zájem charakterově ambivalentní pivovarský sládek z AUDIENCE Václava Havla, na jehož opakované naléhání: „Tu Bohdalku přitáhneš, ne?“ autor nesměle odpovídal: „Příležitostně se zeptám… Udělám v této věci, co bude v mých silách.“

Po odchodu z Divadla na Vinohradech přijala Jiřina Bohdalová nabídku Jana Hrušínského a vstoupila do Divadla Na Jezerce s titulní rolí z Frialovy LÁSKY PANÍ KATTY. Druhou příležitostí, kterou zde dostala a beze zbytku naplnila, je opět titulní role v PANÍ PLUKOVNÍKOVÉ Benghta Ahlforse. Obě inscenace se těší velké oblibě diváků a výkon Jiřiny Bohdalové bývá na Jezerce často odměňován potleskem ve stoje.

V pořadu SETKÁNÍ S JIŘINOU BOHDALOVOU máte jedinečnou příležitost vidět svoji oblíbenou herečku jinak, než prostřednictvím její role. Během večera bude prostor i na vaše otázky, které můžete položit přímo nebo napsat na lístek, který dostanete při vstupu do divadla. Pořad jsme poprvé uvedli 10. prosince 2010 a setkal se s tak mimořádnou odezvou, že jsme se rozhodli jej uvádět i v dalších měsících. Sledujte proto naše měsíční programy.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz