BRUNO FERRARI


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


BRUNO FERRARI


Křest alba Ayahuascero

Díky klubu Mersey se po delším čase do Brna vrací „man fatal“ českého hudebního průmyslu, legendární alter ego kontroverzního Samira Hausera – samotný Bruno Ferrari!

Bruno Ferrari je vyzrálý gentleman, který ví, co ženy chtějí a nebojí se jim to dát. Tento „zpívající feminista“ přichází se svým pátým albem, které nazval „Ayahuascero“. A jak vznikl název nového alba? Vnuknutí natočit toto album dostal Bruno během ceremonie, při které se popíjí nápoj připravovaný z posvátné amazonské liány Ayahuasca. Jako poctu této liáně nazval své nové album „Ayahuascero“. Většina písní na albu má oproti starším Ferrariho počinům české texty, hudbu pro něj tentokrát vytvářel skladatel Sirgull a album produkoval Moimir Papalescu spolu se světově uznávaným producentem Johnem Fryerem, který má na svém kontě například první desky Depeche Mode nebo Nine Inch Nails.

Bruno Ferrari si pozval na natáčení několik nečekaných hostů, jako je sbormistr Bohumil Kulínský, nebo zpěvačka Jitka Zelenková, se kterou nazpíval duet s názvem „Věci, o kterých se nemluví“. Bruno Ferrari posílá v současnosti do světa svůj první videoklip k tomuto albu „Dívka z korporátu“ a brzy bude následovat již zmíněný duet s Jitkou Zelenkovou. Brněnský křest alba „Ayahuascero“ se plánuje na 9.12.2017 v Mersey klubu.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz