VÁNOČNÍ KONCERT - SEN MARIKY GOMBITOVÉ


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Marika Gombitová si pro svůj jediný koncert v roce 2017 vybrala Prahu.


Pro své fanoušky z Čech i Slovenska zazpívá už o letošních Vánocích.

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. V loňském roce potěšila své příznivce narozeninovým galakoncertem, který uspořádala při příležitosti svého životního jubilea. Silné pozitivní reakce a neutichající zájem fanoušků ji podpořily v odhodlání vystoupit o letošním adventu v Tipsport Aréně v Praze na jediném a exkluzivním koncertu roku 2017. Fanoušci z Čech i ze Slovenska již mohou nakupovat vstupenky v předprodeji na Vánoční koncert – Sen Mariky Gombitové , který se uskuteční dne 2. prosince 2017.

Když Marika Gombitová vystoupila na svém narozeninovém koncertu opět před publikem, vzbudila ve všech přítomných nepopsatelné emoce. Obrovské přivítání od fanoušků a neutichající ovace ve stoje ji motivovaly uskutečnit další vlastní a velice exkluzivní koncert, který bude jediný v roce 2017 pro Českou i Slovenskou republiku .

Zpěvačka potěší své fanoušky 2. prosince 2017 v 19 hodin v pražské Tipsport Aréně , kde zazní ty nejlepší hity z jejího bohatého repertoáru. Samotná Marika zazpívá „best of“ a o další stejně známé hity se podělí talentovaní a úspěšní interpreti z nejmladší generace zpěváckých hvězd z Čech a Slovenska, kteří ji obdivují a uznávají jako jednu z nejlepších umělkyň naší doby. Písně Mariky Gombitové s nadčasovým poselstvím a jedinečným zvukem tak potěší fanoušky všech věkových kategorií.

Návštěvníci koncertu se tak mohou tešit na silný nezapomenutelný zážitek, který dokáží její písně vyvolat.

Hosté jsou prozatím tajní a brzy se budou zveřejňovat.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz