INTERBEAUTY PRAGUE


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


INTERBEAUTY PRAGUE


21.4.2017

22.4.2017

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE je bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Již tradičně je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi jsou kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Veletrh se koná ve dvou termínech.

Jarní veletrh se bude konat 21. – 22. 4. 2017 a podzimní veletrh 20. – 21. 10. 2017.

Jsme jediným veletrhem v Evropě, který svým věrným i všem novým návštěvníkům během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy Stan proti melanomu vyšetrování mateřských znamének dermatoskopem. Návštevníci u nás také mohou zdarma navštívit poradnu uznávaného soudního znalce v oboru plastické estetické chirurgie nebo si nechat zdarma změřit zrak.

Pro návštěvníky je připraven oblíbený Make-up point, kvalitní Prevence zdraví, ale také setkávání s osobnostmi veletrhu a nikdy nechybí zajímavé přednášky.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Pořádáme Mistrovství ČR v Body Artu, Lash Designu a v Make-upu a nehtového designu Czech Nail Cup s postupy do zahraničních soutěží

Ceník:

Plné vstupné: 150,- Kč

Zvýhodněné: 100,- Kč

Zdarma.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz