ČESKÉ HVĚZDY ZPÍVAJÍ QUEEN


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


ČESKÉ HVĚZDY ZPÍVAJÍ QUEEN


Freddie Mercury * 5.9. 1946 † 24.11. 1991

13.2.2017, Hala Vodova Brno

8.4.2017, Tipsport arena Pardubice

20.4.2017, TJ Lokomotiva Plzeň

25.4.2017, Dům kultury Liberec

27.4.2017, Bonver Aréna Ostrava

3.5.2017, Lucerna Praha

Kupte si vstupenku na jakýkoliv koncert České hvězdy zpívají Queen v období od 1. prosince do 31. prosince a získejte slevu 20%

Zároveň, ke každé zakoupené vstupence v tomto období, dostanete při vstupu na koncert CD České hvězdy zpívají Queen.

Freddie Mercury je právem považován za jednoho z nejlepších rockových interpretů všech dob. V roce 2016 jsme si připomněli hned tři významná jubilea:

nedožité 70. narozeniny

25. výročí úmrtí

30 let od posledního a zároveň nejúspěšnějšího turné skupiny Queen - Magic Tour 1986.

V podzimních měsících roku 2016 proběhly po celém světě akce, připomínající si geniálního zpěváka a skladatele Freddieho Mercuryho. První oslava v rámci nedožitých 70. narozenin proběhla první zářijový víkend ve švýcarském Montreux, kde Freddie trávil koncem života většinu svého času. Zpěvák skupiny PRAGUE QUEEN, Jaroslav BŘESKÝ se zúčastnil během oslav i celosvětové pěvecké soutěži, ve které skončil na skvělém, 2. místě!!!!

Čeští umělci si připomněli velikána světového rocku, Freddieho Mercuryho na vzpomínkovém koncertě ve Velkém sále pražské Lucerny. Že se koncertům divákům líbil, svědčí i fakt, že na závěr koncertu proběhl standing ovation, tedy potlesk ve stoje.

Sólisty i pořadatele pražského koncertu tento úspěch inicioval k pokračování v dalších regionech. První koncert proběhne v Brně, v hale Vodova, 13. února 2017 a poslední zastávkou bude opět pražská Lucerna.

Koncerty se ponesou i v duchu dalšího výročí. 20. dubna 2017, kdy si svět připomene 25. výročí legendárního vzpomínkového koncertu ve Wembley, na kterém vystoupily světové hvězdy, například Metallica, Guns n´Roses, Def Leppard George Michael, Elton John, David Bowie a mnoho dalších.

Na českých vzpomínkových koncertech vystoupí například Kamil STŘIHAVKA, David KRAUS, Bohuš MATUŠ, Jan TOUŽIMSKÝ nebo David ULIČNÍK. Průvodcem večera bude opět skvělý moderátor, bavič a velký fanoušek Freddieho Mercuryho, Vladimír HRON. Nebudou chybět ani talentované skupiny THE DROPS a WISHMASTERS, sólisté Jaroslav BŘESKÝ Paya MAY, Milan CHRISS či sopranistka Iveta AMAN. Na koncertech nebude chybět ani věrný spolupracovník Freddieho Mercuryho, Peter FREESTONE, který stál po zpěvákově boku od roku 1979, až do jeho předčasného skonu v roce 1991.

Na koncertech zazní největší hity skupiny Queen, chybět nebudou samozřejmě Radio Gaga, I Want To Break Free, Show Must Go On, We Will Rock You, Who Want to Live Forever, Somebody To Love, Don´t Stop Me Now, Love of My Life, Bohemian Rhapsody a nebude chybět ani duet Under Pressure nebo olympijská hymna Barcelona.

Sólisty doprovází skupina PRAGUE QUEEN, složená ze špičkových českých muzikantů:

Stanislav JELÍNEK - kytary

Jan JAKUBEC - baskytara

Jiří JIRSA - bicí nástroje

Martin OTRUBA - klávesové nástroje

sbory: Milan CHRISS, Paya MAY, Vlasta ŠAFAŘÍK.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz