VELKÁ SWINGOVÁ NOC s ORIGINAL VINTAGE ORCHESTRA


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


VELKÁ SWINGOVÁ NOC s ORIGINAL VINTAGE ORCHESTRA


„Elegantní a přitom sexy, u toho musím být,“ říká režisér, scénárista a producent Jiří Vejdělek

• Jedinečná noblesní show v rytmu swingu 20. let.

• 17členný orchestr uvádí to nejlepší, co doba nabídla – písně od Binga Crosbyho až po Duke Ellingtona. Navíc předvede big bandové úpravy slavných moderních písní v dobovém stylu, např. slavné Counting stars od OneRepublic, Get Lucky od Pharrell Williams, Valerie od Amy Winehouse.

• Charismatický kapelník, výborný muzikant, excelentní zpěvák a vtipný a pohotový moderátor v českém i anglickém jazyce, to vše v jedné osobě zakladatel orchestru Petr Kroutil.

• Elegantní a křehká sólistka Miss Rosie – Rozálie Havelková, dcera Ondřeje Havelky.

• Energické a temperamentní vokální trio Hot Sisters.

• Neopakovatelný sólový zpěvák Chuck Wansley, losangeleská hvězda, který tančil, zpíval a hrál v muzikálech na Broadwayi.

• Originální okouzlující tanečnice v dobových kostýmech.

• Romantické místo u Karlova mostu s úžasným výhledem na Pražský hrad.

• Dvě hodiny neopakovatelného zážitku s 15minutovou přestávkou.

• Ojedinělá příležitost pro všechny milovníky swingu i příznivce moderní hudby v elegantním a originálním provedení, které předčí Vaše očekávání.

Original Vintage Orchestra přináší noblesní show v rytmu swingu 20. let. Jedinečné je i zařazení originálních a energií nabitých big bandových úprav slavných moderních písní v dobovém stylu. Neopakovatelný zážitek umocní 17členný orchestr pod vedením charismatického hudebníka a zpěváka Petra Kroutila, jehož hosty budou Rosie Havelková, vokální trio Hot Sisters a losangeleská hvězda Chuck Wansley.

It ain't Broadway, but it sure feels like it. Just a wild Monday night in Prague filled with excellent musicians playing vintage music to a packed house. All part of the genius of Petr Kroutil.

Petr Kroutil - Jeden z nejvýraznějších a charizmatických swingových hudebníků u nás. Zakladatel Original Vintage orchestra. Saxofon a klarinet vystudoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka a na prestižní Berklee College Of Music v Bostonu.

Hot Sisters – Originální dívčí vokální trio. Jsou živým důkazem toho, že swing stále žije. Nebojí se zakomponovat do své hudby moderní prvky jako např. beatbox nebo udělat vtipný, do swingu laděný cover světových hitů.

„Vokální trojhlas a k tomu hot swing! Kdo by odolal?“ „Vocal harmony trio and hot swing! Who could resist?“

Chuck Wansley – Chuck vlastní hlas velkého rozsahu a obratnosti. Jeden z předních umělců v New Yorku, který působil i v muzikálech na Broadwayi.

Miss Rosie – Rozálie Havelková nebo také Miss Rosie, jak se jí přezdívá, je krásná a talentovaná zpěvačka, herečka, tanečnice, modelka a dcera herce a režiséra Ondřeje Havelky. V orchestru zpívá swingová sóla, která jí přímo na tělo upravil kapelník Petr Kroutil.

Jiří Vejdělek - režisér, scénárista a producent

Autor divácky nejúspěšnějších filmů posledních let. Ve své filmové tvorbě dokáže mimořádně skloubit kvalitu i diváckou přitažlivost. Je podepsán pod snímky jako jsou Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení, Václav, Muži v naději, Něžné Vlny, Roming, nebo nyní nově Bezva ženská na krku.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz