Rocky - muzikál


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Strhující příběh podle legendárního filmu Sylvestra Stallona o životní šanci a osudové lásce. Ve vzrušující muzikálové podívané s unikátní dekorací živě zazní slavné hity jako "Eye Of The Tiger" a "Fight from the Heart". Od 3. března v Kongresovém centru Praha.


Show plnou adrenalinu produkuje tým úspěšné české verze Mamma Mia! ve spolupráci se Stage Entertainment. Režie se ujal zahraniční režisér Christoph Drewitz , který se podílel rovněž na zahraniční verzi tohoto muzikálu

Rocky je strhující příběh outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Předlohou k muzikálové verzi se stal Oscarem oceněný nejlepší film roku 1976, jež odstartoval kariéru Sylvestera Stalloneho.

 Inspirující lovestory o odvaze a vytrvalosti umocňuje originální hudba včetně hitparádových hitů „Eye of the Tiger“ a „Gonna Fly Now“, které byly nominovány na Oscara za nejlepší filmovou píseň. Velkolepou podívanou graduje vedle světelných efektů především unikátní scénografie , která v českých muzikálech dosud nebyla k vidění.

Muzikál ROCKY měl světovou premiéru v hamburském Operettenhaus a sklidil pozitivní recenze. Na základě německého úspěchu byl v dubnu 2014 uveden na newyorské Broadwayi, kde získal 4 nominace na cenu Tony, z nichž jednu – za originální scénografii – vyhrál.

Původní hudbu muzikálu ROCKY zkomponoval Stephen Flaherty , texty napsala Lynn Ahrens , slavný tandem oceněný cenou Tony. Autorem libreta je Thomas Meehan, který rovněž napsal předlohy k muzikálům The Producers a Hairspray. Autorem českých textů je Michael Prostějovský , který napsal slova k domácím verzím muzikálů Jesus Christ Superstar nebo Evita.

Golden Circle vstupenky Zažijte na vlastní kůži sílu a napětí zápasu Rockyho a Apolla v Golden Circle z první ruky!

Jako opravdoví VIP diváci máte omezenou možnost využít vstupenek Golden Circle, které vám umožní se stát součástí hlavní akce večera – během druhé poloviny představení se přesunete na vyhrazená místa na tribuně přímo na jevišti a zápas si tak můžete vychutnat na dosah ruky. Neváhejte a využijte této jedinečné divadelní výzvy!

Důležité upozornění – při přesazení na jeviště je nutné vyjít po schodech. Vstupenky v Golden Circle proto nejsou vhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí.





Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz