Začínáme končit


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Začínáme končit


Česká premiéra francouzské komedie.

První společnou inscenací Barbory Hrzánové a Radka Holuba na jevišti Divadla Kalich je komedie uznávaného francouzského autora a komika Sébastiena Thiéryho Začínáme končit v režii Lídy Engelové, s níž se Barbora Hrzánová v našem divadle sešla již na komedii Každý den šťastný den!.

Ve Francii velmi populární hra nabízí unikátní hereckou příležitost pro Barboru Hrzánovou, která ztvární jednu ženskou hrdinku, a přesto se jedná o dvojroli: hraje totiž nejen aktraktivní ženu svého věku, ale také stejnou ženu tak, jak ji vidí její manžel, který je přesvědčený, že jeho manželka v poslední době příliš rychle stárne. Ale možná je za jejich manželským odcizením něco docela jiného… Francouzská komedie výstižně vypráví o vztazích mezi muži a ženami, o plynutí času, strachu ze stárnutí a ošklivosti, oschopnosti být spolu.

OSOBY A OBSAZENÍ

paní Baumanová ….. Barbora Hrzánová

pan Bauman ….. Radek Holub

Hervé ….. Radek Zima

Jennifer ….. Radka Fidlerová / Johana Tesařová / Jana Jiskrová.


Fotografie a videa

Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz