MAUGLÍ ...jsme jedné krve


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Muzikál MAUGLÍ ...jsme jedné krve, autorů Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové. Po velkém úspěchu předchozího muzikálu Robin Hood přichází tato osvědčená autorská dvojice s dalším rodinným tématem muzikálu. Se sympatickou nadsázkou vyprávěný příběh vychází z Kiplingových Knih džunglí a spolu s hlavním hrdinou zavádí diváky do pestrého světa nebezpečné i čarokrásné džungle, který je výstižným obrazem spíše naší lidské společnosti než té zvířecí.


Muzikál o přátelství, lásce, ale i o boji o přežití provází kromě nápadité hudby Ondřeje Soukupa a vtipných textů Gabriely Osvaldové také neotřelá režie mladého režijního tandemu Skutr, která diváky překvapuje efektními výrazovými prostředky sahajícími až ke špičkovým akrobatickým číslům. Ve výpravné show se objeví ti nejlepší umělci, schopní suverénně zvládat vysoké nároky na zpěv, herectví i tanec. Například v roli pantera Baghíry se představí muzikálová legenda Jiří Korn. Nezapomenutelný zážitek slibují rovněž kostýmy naší přední výtvarnice Simony Rybákové a scénografie Vojtěcha Kopeckého.

Délka představení: 140 min. 

Mauglí: Jan Cina, Roman Tomeš, Petr Kolman

Panter Baghíra: Jiří Korn, Peter Strenáčik, Jan Sklenář

Rašmí: Michaela Doubravová, Brigita Cmuntová

Rákšasí: Lucia Šoralová, Vendula Příhodová

Rao/Sup: Jan Kaštovský, Peter Strenáčik

Opičí král/Sup: Csongor Kassai, Ondřej Nosálek

Tygr Šer Chán: Jan Kříž, Juraj Čiernik

Šakal Tabakí/Sup: Zbyněk Fric, Petr Vančura, Roman Tomeš

Medvěd Balú: Jiří Zonyga, Michal Pleskot

Had Ká: Vladimír Marek, Jan Vlas

Slon Háthí/Sup: Richard Tesařík, Petr Opava

Tanečníci, akrobati, herci: Radka Pavlovčinová, Linda Fernandez, Lucie Drábková, Eliška Křenková, Václav Procházka, Peter Dolinajec, Martin Vraný, Jindřich Panský, Matyáš Ramba, Jakub Štěpánek ad.


Fotografie a videa

Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz