Tančírna


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Tančírna


Světově proslulá divadelní hra Tančírna vznikla téměř před 30 lety v pařížské divadelní společnosti Le Théatre du Campagnol. Tento námět později zpracoval pro svůj slavný film Tančírna známý italský režisér Ettore Scola. Taneční kavárna - místo, kde se potkávají lidé různého věku i charakteru, aby zapomněli na starosti každodenního života. Z osamělých duší se stávají páry, z lidí, včera si ještě cizích, partneři nebo milenci. Kolem se řítí dějiny, píše se historie našeho národa, jen v tančírně osamělí tanečníci zůstávají v každé době pořád stejní - se svou touhou, nesmělostí i nesplněným snem.

Režie: Hana Gregorová

Choreografie: Petr Čadek - Tomáš Slavíček

Hrají: Karel Hábl, Vojtěch Efler, Petr Vágner/ Ondřej Brzobohatý/ David Gránský, Miloslav Mejzlík, Michal Roneš, Antonín Hardt, Miroslav Hrabě/ Tomáš Slavíček, Petr Semerád, Vojtěch Hájek, Přemysl Pálek, Hana Gregorová, Vanda Károlyi, Dagmar Čárová, Pavlína Mourková, Vladimíra Benoni, Charlotte Doubravová, Kateřina Velebová, Pavla Procházková.


Fotografie a videa

Divadlo Radka Brzobohatého

divadlo-RB1.jpg
Činnost Divadla Radka Brzobohatého se naplno rozvinula po kompletní dvouleté rekonstrukci v roce 2004. Zázemí tvoří prostory v Opletalově ulici v centru Prahy. Primárním cílem divadla je poskytnout možnost seberealizace pro začínající i starší herce a uvést do povědomí divácké veřejnosti dosud neuvedená díla světové dramatické tvorby. Součástí divadla je i bar a kavárna.
Mapa - Divadlo Radka Brzobohatého

Opletalova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 229 445
E-mail: obchodni@divadlorb.cz
Web: www.divadlorb.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz